Voorjaarsverkoop tuincentrum Frion

Zwolle – Frion, een instelling voor mensen met een verstandelijke beperking, opent op zaterdag 24 april de hekken van tuincentrum De Groene Tak voor de jaarlijkse voorjaarsverkoopdag. Bezoekers zijn van harte welkom van 09.30 – 16.00 uur aan de Eemlaan 54 in Zwolle.  

De cliënten hebben hard gewerkt om het hele terrein te voorzien van vrolijk gekleurde voorjaarsbloeiers en vaste tuinplanten. Zij helpen op deze dag de bezoekers graag bij hun keuze uit het assortiment. Het assortiment bestaat onder andere uit (hang)geraniums, petunia’s, lobelia’s surfinia’s, diverse soorten perkgoed, balkon- en terrasplanten. Daarnaast staan de cliënten de bezoekers graag te woord in de winkel. Hier is een ruim aanbod van glazen vazen tot potten in verschillende maten, van rieten manden tot houten bakken, maar ook lantarens en windlichten, decoratieve stokken met vlinders, lieveheersbeestjes, hangende bijtjes enz.

Op woensdag 28 april van 13.30 – 15.00 uur is er bij het tuincentrum een workshop Voorjaarsbloeiers. Belangstellenden kunnen zich tijdens de voorjaarsverkoopdag opgeven, maar ook via telefoonnummer 038 454 37 55. De kosten zijn €12,50. Deelnemers nemen aan het einde van de workshop de prachtigste plantenbakken met voorjaarsbloeiers mee.

Artikel delen:

Reageer