Het weer: half bewolkt

Zwolle – Donderdagochtend komt er in het zuiden weinig bewolking voor. In het noorden is er meer bewolking. In de middag wisselen zon en wolkenvelden elkaar af. Het blijft droog en er staat weinig wind. Met maxima tussen 10 en 14 graden wordt het al warmer dan op woensdag. 

21-04-2010_weerfoto__vispoortenbrug_.jpg
Vispoortenbrug

Vrijdag is het droog. De zon schijnt veel, maar in het noorden zijn er ook wat stapelwolken. Ook verspreid zich wat sluierbewolking over het land. Er staat weinig wind en de temperatuur loopt op naar 11 graden in het noorden tot lokaal 16 graden in het zuiden. Zaterdag wordt een zonnige lentedag. De wind draait naar het zuiden en voert een stuk warmere lucht aan. De temperaturen schieten omhoog naar 14 graden op de Wadden tot lokaal 20 graden in het zuiden.

Zondag is er veel zon, maar in de loop van de middag verschijnen er meer wolken vanuit het zuidwesten. Ondanks dat wordt het nog iets warmer. Maxima tussen 16 en 23 graden.

Ook na het weekend blijft de middagtemperatuur uitkomen tussen 15 en 20 graden. Er is veel ruimte voor de zon en de kans op regen is erg klein.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Uit het archief of niet, het blijft een plaatje. Er is idd wel eens eerder zoiets geweest, maar precies hetzelfde? Hopelijk blijven de panden ook nog lang en goed geconserveerd.


    Maak melding

Reageer