Schoorsteenbrand Westenholte

Zwolle – Gisteravond, woensdag 21 april,  rond 19.00 uur woedde er een schoorsteenbrand aan de Papaverweg 94 in Westenholte.

sized_img_1183.jpg

De brandweer was snel ter plaatse en had de zaak al snel onder controle. Er waren geen gewonden te betreuren. De oorzaak was oververhitting door intensief gebruik.

 sized_img_1193.jpg

Artikel delen:
Reacties 20
 1. Een reportage met foto's voor een schoorsteenbrand..haha wat een dorp is Zwolle toch :D;)

 2. Inderdaad drama, door de bijdragen van Wichert blijven we meestal wel op de hoogte van het nieuws uit Westenholte.:)

 3. Stadshagen dan Derk, pandje (2 onder 1 kap) bijna in het park? Ruimte, uitzicht, leeftijdsgenoten en gezelligheid in de buurt?

 4. Ne dick ik wil vrijheid en ruimte om me heen, geen mensen die aan de deur komen om stemmen te winnen als ik 50 + ben

 5. Tja Derk, ik weet niet of ze dat in Attem doen. Maar die kans is in Westenholte idd aanwezig. Ruimte, wordt dat achter de AA-landen nixxx dan?

 6. Beste mensen ik heb niets met de schoorsteenbrand te maken ,ik heb wel gerookt als een schoorsteen ,maar nu zelfs geen binnenbrandje meer.nieuws uit westenholte ?? ach ik hoop er nog jaren over te mogen berichten dan ben ik voorlopig nog niet uitgebrand

 7. Hmmm, over de Pruisen kan ik je ook nog wel wat (ok niet allemaal) minder aantrekkelijks vertellen. Och, ik zou niet zo 1,2,3 het hele Oosten als een Drama neerzetten.

 8. Bericht door drama123, op 22 april 2010 om 20:31
  @Derk ; hoe kom ik erbij dat ik dacht dat jij dan allang in Tailand zat???

  weet ik niet vertel mij dat eens. Ik moet eerst 2 milj. bij elkaar hebben om er te gaan wonen anders kun je e weinig. Maar ik heb 1/4 al binnen :D:D:D

  Sorry belastingstienst 🙁

 9. @Derk ; Meende toch dat ik op dit log iemand over Thailand heb horen vertellen; 140,000 euro; dan had je iets moois met een hek erom, met hier en daar een paar huisjes voor betalende toeristen; een boot, waarmee je die toeristen nog verder bracht etc. Was jij dat niet?

 10. Nou Derk dan zit je er toch warmpjes bij ,dit gaat als Dick zijn lopend vuurtje rond

Reacties zijn gesloten.