Zwolle is Lentefris

Zwolle – De fietsroute ‘Rondje Zwolle’ opnieuw uitgegeven en opgeluisterd met kunstbankjes De lente is in volle gang. Het is mooi weer en iedereen gaat er lekker op uit. In Zwolle is genoeg te beleven, de lentefrisse maanden zijn begonnen. Vandaag is het Bankjesproject gelanceerd en de populaire fietsroute ‘Rondje Zwolle’ overhandigd aan Gedeputeerde Ranter tijdens de VVV deelnemersbijeenkomst bij Theehuis Agnietenberg.

voorkant_rondjezwolle.jpg

Langs de route ‘Rondje Zwolle’ staan nu kunstbankjes. Deze bankjes zijn ontworpen volgens het ‘Cradle to Cradle’ principe. Bij de bankjes staat een code. Als u deze code sms’t krijgt u op uw mobiel een filmpje te zien van de kunstenaar of koper die vertelt wat zijn/haar ideeën zijn geweest bij het ontwerpen of kopen van dit bankje. De bankjes bieden aan iedereen de mogelijkheid om op de speciaal uitgezochte locaties te genieten van de mooie rustieke omgeving. Rondje Zwolle is vanaf vandaag voor € 3,95 te koop bij VVV Zwolle.

Dit kunstzinnige project is mede mogelijk gemaakt door Samen Maken we de Stad, de Provincie Overijssel, ANWB Fonds, Remote IT, Deltion College, diverse kunstenaars, Zwolle Marketing, Camping de Agnietenberg en de sponsoren van de bankjes.

Uiteraard zijn er nog tal van andere wandel- en fietsmogelijkheden. Kom naar de VVV winkel aan de Grote Markt 20 en/of bekijk de wandel- en fietsroutes via de webwinkel op de website www.vvvzwolle.nl .

 

Artikel delen:

Reageer