Rowwen Hèze komt naar Zwolle

Zwolle – De Limburgse formatie Rowwen Hèze is dit jaar vijfentwintig jaar actief binnen de Nederlandse muziekwereld. De band gaat dit groots vieren met nieuw werk en een speciale jubileumshow. Op vrijdag 1 oktober is deze show met support act te zien in IJsselhallen Zwolle. De voorverkoop gaat op zaterdag 24 april van start.

veb_14.jpg

De jubileumtour bestaat uit vijfentwintig speciaal geselecteerde optredens door het hele land met een setlist van vijfentwintig nummers uit de afgelopen vijfentwintig jaar. Uiteraard zal de veelzijdigheid van de band naar voren komen, maar ook de interactie met het publiek. De Limburgers kunnen terugblikken op een groot aantal hoogtepunten. Pinkpop, Roskilde Festival, UITmarkt Amsterdam, voorprogramma Rolling Stones in Landgraaf, gezamenlijke optredens met Los Lobos en Flaco Jimenez, meer dan zeshonderdvijftigduizend verkochte albums – zowel op vinyl als CD -, talrijke gouden en platina platen, een jaarlijks topevenement met meer dan vijftienduizend bezoekers in het eigen dorp en een trouwe schare fans in heel Nederland en België.
In IJsselhallen Zwolle zal er op vrijdag 1 oktober een mooi feestje gebouwd worden waarbij klassiekers als ‘’t Is een kwestie van geduld’, ‘Limburg’ en ‘Bestel Mar’ uiteraard niet zullen ontbreken.

Voorverkoop:
Kaarten zijn vanaf zaterdag 24 april verkrijgbaar via Ticketservice bij grotere post-, VVV-, GWK-Stationskantoren,  www.ticketservice.nl of bel 0900 300 1250  (45 ct. p.m.). Vanaf 10 mei zijn kaarten tevens verkrijgbaar via de V.V.V winkels in Zwolle, Kampen, Ommen, Hardenberg, Steenwijk en Giethoorn. 

Artikel delen:
Reacties 5

Reageer