Massale vechtpartij in onderzoek

Zwolle – Donderdagavond 22 april, rond 21.00 uur brak voor een horecagelegenheid aan de Melkmarkt een massale vechtpartij uit, waarbij o.a. ook met stoelen en fietsen werd gegooid. Een 20-jarige vrouw uit Zwolle werd door vier meisjes (een stevige blonde en drie negroïde) belaagd nadat zij een opmerking zou hebben gemaakt. Kennelijk was deze provocatie uitgelokt.

politie_logo_4.jpg

Toen twee andere vrouwen wilden bemiddelen liepen zij eveneens klappen van het viertal op en bemoeiden ook andere terrasbezoekers zich met de ruzie. In korte tijd waren zo’n 20 mensen bij de schermutselingen betrokken. De vrouw uit Zwolle deed aangifte. Naar de mishandelingen en de ontstane vechtpartij wordt een onderzoek ingesteld.

Artikel delen:
Reacties 29
 1. Bijzonder vreemd dat op de locatie de ene keer wel vermeld wordt en de andere keer niet. Op het ene medium wel en op het andere niet.

  Hamburgertje gekke-koeienvlees zeker.

  Met een beetje beelden van een bitchfight, valt vast nog wel wat te verdienen op het www.


  Maak melding

 2. Sig ,aan e ene kant zeg ik dat het noemen van een lokatie zonder de naam te noemen slecht uit kan pakken voor andere gelegenheden die zich daar bevinden,aan de andere kant wordt dan een naam genoemd terwijl het vaak buiten plaats vindt en de eigenaar onnodig in discrediet wordt gebracht.Jammer genoeg heb je dergelijke situaties niet altijd zelf in de hand.


  Maak melding

 3. @Corner:

  Hm, ik ben in denial. Jij gelooft dus werkelijk dat een broodje van de McDonalds jaren goed blijft zonder zelf iets aan conservering te doen? Je ziet dus ook niet dat het stel kneuzen de waslijst met chemicaliën wat langer heeft gemaakt door in ieder geval een paar stoffen 2x te noemen? Je weet dus ook niet helemaal wat de chemische eigenschappen zijn van de stoffen en dat het zeer onwaarschijnlijk is dat die uberhaupt nog (na bakken) in een hamburger o.i.d. kunnen zitten?

  Was het uberhaupt mogelijk geweest dat al die stoffen er nog in hadden gezeten, dan moet McDonalds wel een héél dikke vinger in de pap hebben bij instanties die onveilige producten van de markt moeten weren want dan zou de McDonalds al lang en breed finaal uit het straatbeeld verdwenen zijn.

  Mij hoor je niet zeggen dat de hamburgers super gezond zijn. Er zullen vast heel wat additieven in zitten maar ik gok dan toch wel dat het toegestane stoffen zijn.

  De makers van het filmpje hebben gewoon een vracht schadelijke oplosmiddelen met met name koolstofringen opgezocht en die in het lijstje geplakt.

  Maar goed, best, ik ben in denial. Vind je het goed als ik jou naïef en goedgelovig vind?
  Even een wijze raad: niet alles wat op internet staat is waar.


  Maak melding

 4. Er mist trouwens nog een gevaarlijke stof aan het lijstje in het filmpje. Diwaterstofmonooxide. Een stof die zelfs dodelijk is als je er teveel van binnen krijgt. Het zit ondermeer ook in veel vloeibare pesticiden.


  Maak melding

 5. Inderdaad.
  Maar goed, de stoffen in het filmpje zijn dan wel schadelijke en/of giftig en/of licht ontvlambaar en/of slecht voor het milieu etc. maar het filmpje en de inhoud zijn regelrechte BS.


  Maak melding

 6. Inderdaad leuk filmpje. Begin opeens honger te krijgen.

  Moet nog wel opmerken dat het uit 2007 is. In drie jaar kan er veel veranderen.  Maak melding

 7. Gast koopt 2 hamburgers bij de Mc. ?én eet hij op, de ander doet hij in z’n jaszak om later op te eten. Gast vergeet de hamburger in z’n zak en hangt z’n jas op in z’n kledingkast. Lange tijd later pakt hij de jas uit de kast en ontdekt de hamburger…. volledig in tact, geen schimmel, etc. Gast wordt verzamelaar van hamburgers van alle jaren. En dan komt de reden van het niet bederven: de forse waslijst met schadelijke oplosmiddelen die erin zouden zitten ;D


  Maak melding

 8. Bernard wrote: Moet nog wel opmerken dat het uit 2007 is. In drie jaar kan er veel veranderen.

  >> volgens mij gaat het er in dit filmpje er juist om dat er in al die jaren niets veranderd…


  Maak melding

 9. Dat is ook weer zo. We dwalen overigens aardig van het onderwerp af. Heeft nou niemand foto’s van die vechtpartij gemaakt?  Maak melding

 10. Hm…. wat teveel gesnopen/gezopen/gespoten/geslikt of gelikt? 😛

  Tja, of…. je reageert op iemand die iets zegt tegen mij maar jij voelt je eveneens aangesproken omdat (enigszins) dezelfde mening bent toegedaan als ik?


  Maak melding

Reageer