Leerlingen uit Zwolle in finale ‘Manager van het Jaar’

Zwolle – Bob van Beek, Chiel Bos,Thijs Wesselink en Evelien Kooke, leerlingen van Thorbecke Scholengemeenschap hebben de finale bereikt van de landelijke Bizzkidz Management Competitie 2010!

De 18 beste teams uit het vo en mbo strijden in deze educatieve internetcompetitie om de titel ‘managers van het jaar 2010’ en prachtige prijzen. Deze worden uitgereikt door Fleur Kriegsman (18), eigenaar van internetwinkel hipvoordeheb en jurylid van het tv-programma ‘Het ei van Columbus’. Aan de Bizzkidz Management Competitie hebben ruim 5.500 leerlingen van 250 scholen uit Nederland en België deelgenomen. Zij vormden het managementteam van hun eigen fictieve onderneming en namen via het internet beslissingen. Daarbij werden ze niet alleen geconfronteerd met allerlei onverwachte gebeurtenissen in de markt, maar ook met de gevolgen van elkaars beslissingen.

De Bizzkidz Management Competitie wordt georganiseerd door BitPress Educatie en ThiemeMeulenhoff. Hiermee spelen deze partijen in op de toepassing van serious gaming en het bevorderen van ondernemerschap in het onderwijs.

Artikel delen:

Reageer