John Prooi nieuwe voorzitter van Travers

Zwolle – De raad van toezicht van Travers heeft de heer ir. J.J. (John) Prooi per 1 april 2010 benoemd tot voorzitter van de Raad van Toezicht van Travers.

John Prooi (1946) heeft een carrière van ruim 35 jaar in de industrie achter de rug bij Unilever en DSM. Zijn laatste functie was Corporate Directeur Veiligheid, Gezondheid, Milieu en Manufacturing bij DSM. In april 2009 is hij met vervroegd pensioen gegaan. Hij bekleedt op dit moment diverse toezichthoudende functies; zowel in de industrie als in de gezondheidszorg. John Prooi is de opvolger van Dirk Hilarides die terugtreedt uit de Raad van Toezicht. Hilarides was lid – en later voorzitter – van de raad sinds februari 2000.

Travers is een regionaal actieve maatschappelijke onderneming. We werken aan leefbare en veilige wijken met goede voorzieningen. We zetten ons in voor de kwaliteit en groei van de leefwereld van onze cliënten.
Dit doen wij door diensten te leveren op het gebied van welzijn, ontmoeting, participatie, kinderopvang en ontwikkeling. Bijzonder aan Travers is dat we locaal een fijnmazig netwerk van activiteiten en locaties hebben waardoor we ons werk stevig verankeren in de buurten en gemeenschappen waarin we actief zijn. Onze producten zijn op maat gemaakt voor kinderen, jongeren en volwassenen uit alle lagen van de samenleving.
We streven ernaar te groeien en een betrouwbare organisatie te zijn die samenhang aanbrengt tussen haar producten en diensten. Zo kunnen wij de beste partner zijn voor cliënten en opdrachtgevers.
Als non-profit organisatie zijn wij onbaatzuchtig. De resultaten van onze inzet in de samenleving legitimeren het bestaan van Travers. Onze maatschappelijke betrokkenheid wordt gevoed door de passie van competente professionals.

Artikel delen:
Reacties 3

Reageer