FC Zwolle speelt Play-Off tegen Excelsior

Zwolle – FC Zwolle heeft de vierde plaats weten te bemachtigen en slaat daarmee de eerste ronde van de Jupiler Play-Offs over. Excelsior is de eerste opponent in de strijd van FC Zwolle richting de Eredivisie. Donderdag 6 mei vindt om 20.00 uur de aftrap in Zwolle plaats. 
Voor dit duel geldt een clubcardverplichting. De kaartverkoop bij TicketBox en via internet gaat zaterdag 24 april van start. De kaartverkoop op het kantoor van FC Zwolle start maandag 26 april. Seizoenkaarthouders hebben de mogelijkheid de eigen stoel terug te kopen. Dit kan bij alle TicketBoxverkooppunten en op het kantoor van FC Zwolle tot en met donderdag 29 april. Na donderdag 29 april 17.00 uur komen alle reserveringen te vervallen. Op vertoon van een seizoenkaart van FC Zwolle, kunnen er twee kaarten gekocht worden (waarvan één de eigen plek is).

Clubcardhouders FC Zwolle
Op vertoon van een clubcard van FC Zwolle, kunnen er twee kaarten gekocht worden.
Kantoor FC Zwolle
Op vertoon van een geldig legitimatiebewijs uit de regio Zwolle, kunnen er twee toegangskaarten gekocht worden.
Wedstrijddag
Op de wedstrijddag zijn de stadionkassa’s geopend vanaf 18.30 uur tot 20.15 uur. Op vertoon van een geldig legitimatiebewijs uit de regio Zwolle, kan er één toegangskaart gekocht worden.
Artikel delen:

Reageer