Keepersdag bij Be Quick ’28

Zwolle – Op donderdag 6 mei a.s. is de Challenge-Keeperdag Tour voor de derde keer te gast bij Be Quick ’28 te Zwolle. Deze dag wordt georganiseerd voor keepers(sters) vanaf 8 jaar.

Tijdens deze unieke keepersdag worden de keepers getraind door ervaren en gediplomeerde trainers o.l.v. Maarten Arts (FC Utrecht, NAC Breda, Fortuna Sittard, NEC !). In Duitsland is de Challenge een groot succes, met meer dan 1.500 deelnemers bij 12 Bundesliga-clubs. In Nederland wordt de Challenge voor het derde achtereenvolgende jaar op rij gehouden. Dit jaar zelfs op 11 locaties door heel Nederland. Naast Zwolle, ook nog Culemborg, Amersfoort, Heerhugowaard, Leeuwarden, Zeist (alleen voor meisjes!), Heerlen, Oosterhout, Sevenum, Hengelo, Opende. Na de maaltijd geeft Maarten Arts een demonstratietraining met Bas Roorda (PSV). Roorda is een zeer ervaren keeper die furore maakt bij verschillende clubs zoals NEC, Roda JC, FC Groningen en PSV.

Uiteraard gaan de keepers ook met Bas Roorda op de foto en ontvangen ze als herinnering een deelnamecertificaat met daarop de handtekening van de topkeepers.

Aan het einde van de dag staan keeperwedstrijden op het programma, waarin voor de dagwinnaars leuke prijzen te winnen zijn. Aan het einde van de Challenge Tour, krijgen de overall-winnaars per leeftijdscategorie zelfs een gratis plaats in het keeperskamp aangeboden!

Alle keepers en keepsters vanaf 8 jaar, kunnen zich direct aanmelden bij de Challenge organisatie o.l.v. Sierd v.d. Berg, de keeperstrainer van FC Zwolle. Inschrijven kan via www.progoal.nl. Hier is het inschrijfformulier te downloaden, waar ook het volledige programma op staat!

Deelname aan de Challenge dagen kost slechts 27,50,- euro dit is inclusief maaltijd en certificaat én een uniek Challenge voetbalshirt t.w.v. 35 euro!

Artikel delen:

Reageer