Pizzabezorger beroofd bij Palestrinalaan

Zwolle – Een 18-jarige pizzabezorger uit Zwolle is zondagavond 25 april, rond 22.00 uur, bij een flatgebouw aan de Palestrinalaan door twee getinte jongens meegenomen. Later bleken er nog twee getinte jongens in het spel te zijn. Onder bedreiging met geweld moest hij zijn geld, telefoon en bromfiets afgeven.

politie_logo_4.jpg

De bromfiets werd later teruggevonden in het Westerveldse bos, waar een uitgebreid sporenonderzoek is ingesteld. Het slachtoffer was naar een adres aan de betreffende straat gelokt en door het tweetal opgewacht. Mensen die iets gezien of gehoord hebben dat verband kan houden met deze overval wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Anonieme informatie kan worden doorgegeven aan Bel M. (Meld Misdaad Anoniem), via 0800-7000. Naar de beroving wordt een onderzoek ingesteld.

Artikel delen:
Reacties 8
 1. Lekker makkelijke prooi. En met zijn vieren….zo nauwkeurig mogelijk signalement van die klootz*kken. Zo te lezen mankeert de pizzabezorger gelukkig lichamelijke niets.

  Onder bedreiging met geweld moest hij zijn geld, telefoon en bromfiets afgeven

  Misschien zit er nog een strafverzwaring in “uitlokking/met voorbedachte rade”?


  Maak melding

 2. Die zandapen beroven iemand blijkbaar voor 25 euro, want meer wisselgeld hebben die bezorgers niet bij zich, en de brommer hebben ze ook gedumpt. Dat gaat weer lekker in Zwolle.


  Maak melding

 3. fijn, dus dat schorem houdt zich ook al op in het westerveldse bos. Daar hoef je dus ook niet meer heen voor een wandelingetje.


  Maak melding

 4. westerveldse bos?

  toen ik vanochtend mijn hond uitliet voor het werk zag ik een pizzabrommer staan achter het cruyff court, verre van het westerveldse bos dus. Dit was rond 06:00 uur.


  Maak melding

 5. Die jongetjes zijn lafaards en komen altijd met meer lafaards om stoute dingen te doen.
  Als individu zijn ze nergens en vooral erg laf.

  Ik weet dat uit ervaring omdat ik uit het westen kom.
  Maar als ik hier vertel dat Zwolle eens die kant op moet kijken om er van te leren wordt ik altijd rijkelijk aangevallen door mensen die er nog niets van snappen.
  Nu kunnen we nog zeggen dat Zwolle het zo slecht nog niet doet, maar Zwolle verschuilt zich achter inmiddels toenemend hopeloze andere steden.

  De tijd zal het ook hier leren.
  Kopje in het zand…  Maak melding

 6. @ Hans 2. Je maakt het spannend en/of pikant

  komen altijd met meer lafaards om stoute dingen

  . Kun je er wat meer over zeggen?

  Mensen die het niet met je eens zijn vallen je rijkelijk aan en snappen er nixxx van?

  Dus Zwolle verschuilt zich achter

  inmiddels toenemend hopeloze andere steden.

  En wie hebben allemaal “de kop in het zand”? Ik ook? Wel zonde, zeker met dit mooie (rokjes)weer.


  Maak melding

Reageer