Zwolle Marketing zoekt model voor Graaf van Sassendonk

Zwolle – Voor de nieuwe promotiecampagne van Het Geheim van Graaf Sassendonk is Zwolle Marketing op zoek naar jou! Je ziet jezelf terug op advertenties in de krant, posters lang de zijkant van de weg, advertenties op Hyves en nog veel meer! Ben jij tussen de 9 en 14 jaar en vindt je het leuk om gefotografeerd te worden? Meld je dan snel aan!

graaf_sassendonk.jpg

Woensdag 12 mei van 14.00 – 17.00 uur wordt er in Zwolle een speciale middag georganiseerd waarbij we op zoek gaan naar het Geheim van Graaf Sassendonk! Ondertussen worden er op verschillende locaties in de binnenstad foto’s van jou gemaakt door een professionele fotograaf. Naast dat jij jezelf terug ziet in onze nieuwe campagne wordt je ook uitgenodigd voor Het Graaf Sassendonk VIP evenementen op woensdag 16 juni! Het Geheim van Graaf Sassendonk Een stoere kidsontdekkingstocht langs mysterieuze plekjes in de binnenstad van Zwolle. Met PDA, digitale camera en mobiele telefoon ga jij op zoek naar het grote geheim dat Graaf Sassendonk in Zwolle verstopt heeft!

Onderweg moet je aan de slag met diverse spannende opdrachten. Ontdek de geheime ruimtes ver onder de grond of juist hoog boven de stad! Misschien moet je wel de Peperbus beklimmen…

Ga jij het goedbewaarde geheim van Graaf Sassendonk ontmaskeren? Aanmelden Zie jij dit avontuur zitten? Stuur dan voor dinsdag 4 mei een mail met je naam, telefoonnummer, leeftijd, en woonplaats naar kantoor3@zwollemarketing.nl. Vergeet niet een leuke foto mee te sturen! Op 7 mei maakt Zwolle Marketing bekend wie er een uitnodiging zal ontvangen!

Artikel delen:
Reacties 7

Reageer