Palm Beach Life Volleyball Circuit Zwolle

Zwolle – Op 8 en 9 mei staat het strand van de Agnietenplas in Zwolle in het teken van beach volleyball, entertainment en fun. Tijdens deze dagen wordt er op rond de 30 velden door ongeveer 200 teams op verschillende niveaus beach volleyball gespeeld van 9.00 uur tot 17.00 uur. Tevens zijn op 9 mei ook zestien heren- en zestien damesteams in de Tweede Divisie actief. Het weekend in Zwolle is het eerste toernooiweekend van het ‘Palm Beach Life Beach Volleyball Circuit 2010’.

Het Palm Beach Life Beach Volleyball Circuit is de hele zomer, van begin mei tot eind augustus, aanwezig door heel Nederland en België. Van Vrouwenpolder tot Scheveningen en van Bussloo tot Ameland. Dit jaar zijn er ook twee nieuwe locaties, Brouwersdam en Ouddorp, toegevoegd. Dit seizoen wordt het circuit verspreid over eenentwintig weekenden op 16 locaties (soms wel 2 per weekend). Zo’n 400 tot 2500 actieve beach volleyballers genieten hier van de zomerse omstandigheden, sporten, loungen at the beach, een koude Palm, relaxte muziek, diverse side events, prettige sfeer, stoere mannen en mooie meiden.

Het Palm Beach Life Beach Volleyball Circuit typeert zich door de gehele sfeerbeleving om het evenement heen. Naast de beach volleyball wedstrijden kan men terecht op het centre court voor een verfrissend drankje, winkelen in de Beach Shop of genieten van de vele andere side events die op elke locatie georganiseerd worden. Zo is het ook voor de bezoeker zeker de moeite waard om langs te komen. Het is voor alle niveaus mogelijk om in te schrijven, van beginners tot gevorderden. Surf naar www.beachvolley.nl voor alle informatie over het Palm Beach Life Beach Volleyball Circuit. Hier kan het team worden ingeschreven, zowel online als schriftelijk! Of telefonisch met 0900-3733846 (€0,15 p.m.). Doe mee of kom kijken!

FreeTime is een dynamisch en op lifestyle gericht evenementenbureau. In 1992 hebben zij de kans in de markt  omarmd op het gebied van beach volleyball. Sinds de eerste levensdagen van deze populaire strandsport heeft FreeTime de gehele markt bediend.

Door de jaren heen heeft FreeTime zich verworven tot de beach volleyball evenementenaanbieder van Nederland met onder andere Palm Beach Life Beach Volleyball Circuit, Jiba NK Beach Volleyball, Jiba Eredivisie Beach Volleyball en  Swatch FIVB World Tour The Hague Open Beach Volleyball. De laatste drie topevenementen vinden jaarlijks plaats op het strand van Scheveningen in het The Hague Beachstadion.
‘Naast de publieksevenementen is de beach volleyball markt ook erg interessant voor de zakelijke markt tijdens deze mondiale en kwalitatief hoogwaardige sport en lifestyle evenementen.’ aldus Frank van Overeem, eigenaar FreeTime. Zie www.freetime.nl.

Check voor meer informatie www.beachvolley.nl.

Artikel delen:

Reageer