ZBC begint jeugdbadminton in Stadshagen

Zwolle – In Stadshagen kan tot op heden niet in verenigingsverband worden gebadmintond. En vooral voor de allerjongsten (en hun ouders) zijn de bestaande badmintonaccommodaties toch wel erg ver uit de buurt. Voor SportService Zwolle was dat reden om bij de Zwolse badmintonverenigingen te polsen of die daar verandering in zouden kunnen brengen.

De Zwolsche Badminton Club (ZBC) heeft de handschoen opgepakt. Vanaf september aanstaande wil ze de jeugd van 6 tot 12 jaar in Stadshagen, en ook die in Westenholte, een uurtje per week de eerste beginselen van de badmintonsport gaan bijbrengen. Dit vindt plaats in het Bewegingshuis, op maandag van 17:30 tot 18:30 uur. De kosten bedragen € 26,70 per kwartaal. Maximaal kunnen 12 deelnemertjes worden toegelaten en er geldt: vol is vol!

Aanmelden vóór 1 juni a.s. via zbc@badminton-zwolle.nl of 06-13 17 50 19.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Ja Dick daarom is het ook zo belangrijk dat er een nieuw Anker komt.Volleybal heeft al 150 minis,Excelsior al 150 jeugdleden,dit komt ook gedeeltelijk uit Stadshagen .De scholen uit S komen nu nog met bussen naar Het Anker voor Gymles enz enz.Hrt Anker op de Tippe kan dan door beide wijken gebruikt worden .Volleybal heren voor de tweede keer gepromoveerd,moeten weer dispensatie aanvragen en zo kan ik nog wel even


    Maak melding

Reageer