Algemeen Log 113

Dit is een Algemeen Log. Wil je iets kwijt wat niet van toepassing is op een van de vele nieuwsberichten, dan kan dat hier.

De redactie probeert dit Algemeen Log na ongeveer 250 reacties van een vervolg ( Algemeen Log 114 ) te voorzien. Dus, heb je een tip, nieuws of iets anders dat je kwijt wilt: ga gerust je gang!

Artikel delen:
Reacties 270
 1. Reminder Dick:

  Ik wil vandaag mijn beklag doen over bezoeker Dick. Na een pittige maar interessante discussie vorige week met Larry over het webloggedrag van Dick ondervind ik vandaag de ‘druppel’.

  Dick blinkt uit in het overal maar antwoord op geven. Tevens weet hij zodanig een reactie te geven dat een debat onmogelijk wordt gemaakt voor anderen.

  Voorbeelden van vorige week waren, dat Dick structureel namen van personen manipuleert. Namen als Gillende Geert en PSVouw maar ook van andere bezoekers. Verder weet Dick ons dagelijks te belasten met zijn uitdrukkelijke voorkeur voor de PvdA, maar als die partij met hun kader op Weblog Zwolle of in de stad is geeft Dick niet thuis.

  Vandaag de druppel; na een reactie van bezoeker El Rey, dat FC Zwolle speler Van den Berg niet goed genoeg is voor de hoofdmacht van de Zwolse eerste divisieclub, neemt Dick dat snel als waarheid aan. Ook weet Dick vandaag drie keer achter elkaar op een klassering van De Librije te reageren waar dat eenvoudig in één keer had gekund.

  Ik wil Dick niet weren, maar zijn gedrag wekt wrevel. Ik voel me als een interessante discussie kan plaatsvinden, en Dick ‘bot’ reageert of altijd het laatste woord wil hebben, niet uitgenodigd om ook iets zinnigs over iets te zeggen. Ik denk dat ik niet de enige ben die dit gedrag van Dick inmiddels goed zat is.

  Mijn tip aan Dick is, om niet overal op te moeten reageren. Soms slaat hij nogal de plank mis en denkt iets te weten waar hij geen verstand van heeft. Ondertussen haakt iemand voor een potentiele reactie al af. Denk ook aan je taalgebruik en verbasteringen, dat heb je helemaal niet nodig om iets duidelijk te maken.

  En vervolg na reactie van Wichert die vindt dat ik maar weg moet zappen:

  Ik weet wel zeker dat Dick mijn verhaal en verzoek gelezen heeft, en wacht dan ook rustig zijn reactie af.
  En Wichert, ik wil me niet weg laten jagen door Dick. Dat is juist mijn punt. Ik weet van diverse reacties en discussies hier op de weblog dat Dick discussies kan laten stagneren. Ik vind dat erg jammer.
  Verder realiseer ik me dat Dick een vaste fanschare heef op dit podium en daarom vanuit die basis support kan verwachten. Desalniettemin wil ik voor mezelf en anderen opkomen.

  Dick, kom d’r maar in

  jaap  Maak melding

 2. @Jaap ik heb geen problemen met dicks zijn postings gedrag. Als ik het niet wil lezen lees ik het gewoon niet, zo eenvoudig is dat.

  Ik wil Dick niet weren, maar zijn gedrag wekt wrevel. Ik voel me als een interessante discussie kan plaatsvinden, en Dick ‘bot’ reageert of altijd het laatste woord wil hebben, niet uitgenodigd om ook iets zinnigs over iets te zeggen. Ik denk dat ik niet de enige ben die dit gedrag van Dick inmiddels goed zat is.

  Haantjes gedrag van twee haantjes 😉 Maare leer dick eens in real live, dan snap je hem misschien en dan ben ik erbij want ik wil jou ook wel leren kennen. :D:D:D


  Maak melding

 3. Goeg Natsacha,Dick kon het niet winnen die moest vlaggen maar ook daar was hij te laat .Het was al 0-1 toen de assistentscheidsrechter het veld op kwam.Lekker gespot Dick.


  Maak melding

 4. ja ik ben er weer en denk dat ik nu veel mer tijd heb om te reageren als bv dick 😉 Beentjes inderdaad blauw en auw ingrid. Dus omhoog op de bank en laptop erbij.

  Ik sta er van versteld dat ik er zo genadig van af gekomen ben. Op het moment dat ik ging remmen reed ik 180 km p/u. Oke de motor had ik zowat op mijn schoot zitten maar de motor van degene die achter me kwam lag op de plaats van de achterbank. Ongeval kwam door een hongaarse vrachtagen chauffer die op de linkerbaan zowat stil ging staan om de borden te lezen! Dat op een driebaansweg, ook had hij gedronken, eens kijken hoe de verzekering dit op gaat lossen. In het totaal zijn er twee doden gevallen eentje later op de dag in het ziekenhuis. ik was ook even een kwartiertje weg maar de politzie kreeg me bij positieven. Kan een hoop gebeuren in een paar seconden.


  Maak melding

 5. ja-tja, volgens mij is het de tweede x, ergens heeel lang geleden heb ik het al eens als eerste mee mogen maken 😀 nu ga ik naar de vergadering

  Fijne avond mensen!


  Maak melding

 6. Bericht door ingrid, op 27 april 2010 om 19:50
  En hoe is het met je nek/rug Derk?
  Maar al met al je kunt het na vertellen moet je maar denken.

  Die zijn stijf daar moet nog erder naar gekeken worden, maar ik wou zo snel mogelijk weg daar naar huis. Hier hebben we die isla klinieken toch?


  Maak melding

 7. Bericht door theehuis, op 15 april 2010 om 22:30
  mijn beste dick. Wordt t nu niet eens tijd om je eigen forum of weblog op te starten? Op dit log loopt the de spui gaten uit met je langdradige, onzinnige reacties.

  ik wil me er verder niet mee bemoeien, maar volgens mij ben je niet de eerste jaap!
  ik heb er eerliojk gezegd geen problemen mee en vindt de postings vsn dick ddorgaans leuk om te lezen.


  Maak melding

 8. Oeps al twee Verdieping? Hier nog aan de koffie hoor 😉

  Toch dan maar even je toetsenbord instellingen nakijken of die kat de deur uit gooien :D:D:D


  Maak melding

 9. Kan me voorstellen Derk, ik zou ook zo snel mogelijk naar huis hebben gewild.Maar zou inderdaad maar snel een afspraakje bij Isala maken.


  Maak melding

 10. PvdA-lijsttrekker Job Cohen weigert een rechtstreeks debat met CDA-leider Jan Peter Balkenende.

  Dat stelde CDA-staatssecretaris en partijstrateeg Jack de Vries dinsdagavond in het tv-programma Moraalridders. Hij riep de nieuwe PvdA-leider nogmaals op tot een een-op-een debat.

  De Vries noemde het ”raar” dat Cohen zich wel presenteert als premierskandidaat maar vervolgens een rechtstreeks debat met Balkenende weigert, terwijl ook die nadrukkelijk voor het premierschap gaat.  Maak melding

 11. Ik had ze van het weekend gezien inderdaad, vind je het mooi Marcello?

  Ik vind er niks an, uitshirt vind ik wel mooi trouwens…

  Goedemorgen mensen!:D


  Maak melding

 12. Natascha wat ben je al weer vroeg op,gisteravond vergadering doe je het wel rustig aan en ach die tenues ,liever mooi voetbal dan mooie jongens in mooie tenues.Derk een beetje goed geslapen en van de schrik bekomen??Laat die nek etc wel goed nakijken ,niet eigenwijs denken het valt wel mee,wat we allemaal hopen,maar hoe eerder je erbij bent des te beter.


  Maak melding

 13. Zojuist weer zo’n debiel op de Zwartewaterallee die door het rood knalt terwijl ik al op mijn fietsje bezig ben met oversteken. Voor je het weet beland je niet op je werk maar in het ziekenhuis, of erger…….
  Maar ik snap het wel, dat die kneus té laat op zijn werk komt is veel erger en de schade aan zijn auto is met een week weer hersteld…..>:(


  Maak melding

 14. Derk, bedankt voor allereerst je beantwoorde mail en ten 2e je citaat van (j)aap:

  en Dick ‘bot’ reageert of altijd het laatste woord wil hebben, niet uitgenodigd om ook iets zinnigs over iets te zeggen. Ik denk dat ik niet de enige ben die dit gedrag van Dick inmiddels goed zat is.

  Agut huilend in zijn slachtofferrol en zich ergerend in een mengeling van afgunst, jaloezie, frustratie en haat besloot (j)aap vandaag dezelfde kopie nog 4x te posten :):D:o8) Waarom wacht dick ook geen uitnodiging af? Ik “grote wijze (j)aap” beschik over de definitie van “zinnigs”. Oh ik ben toch niet de enige mensen help me help me….

  Bedankt voor je vermaak (j)aap en beterschap.


  Maak melding

 15. Marcello, weet niet of dat zo is….alles wat spindoctor Sjek zegt is niet per saldo waar. Maar het zou toch wat zijn als elke MP-kandidaat elk debat MOET accepteren? Vraag maar eens aan die geblondeerde meneer hoe hij daar mee omgaat?

  – Komt niet op het winnenende slotdebat in Almere omdat hij feest moet vieren
  – komt niet debatteren bij de linkse kerk

  Tja, en hij SCOORT er zelfs mee. Job zou het niet mogen?


  Maak melding

 16. Potverdeurie Wichert…was je er wel? Kneep em dat ze op mij moesten wachten. Gelukkig vlagde er een jochie. Heb het maar snel overgenomen. Uitslag was niet zo belangrijk maar Ingrid….Tuinders jankten wel dat ze maar net van jullie en BQ verloren hadden. Wichert heb je ook gehoord en gezien wat een gaaf sfeertje de jongens van C1 (en onze geblesseerde Tim) vanaf de tribune verzorgden? Ze zongen de hele wedstrijd………..Dat is enorm lang geleden dat er een hele WVF-wedstrijd werd gezongen.

  Heb de jongens van 1 die trainden nog ff een mentale uppercut gegeven…..vorm? zit tussen de oren, gewoon “de dood of de gladiolen” zaterdag. Freek had pecht dat Noordmannetje geblesseerd raakte. Hr. van Berkum stond ineens weer te keepen 😀

  Was gezellig met al die jokers (ook van de Tuinders) en Joop & Henk van het meest legendarische en langdurigste WVF-bestuur ooit, nog ff gesproken. Joop en Tiny komen net als opa en oma Veldwijk ook nog altijd kijken :D:D:D

  Kortom, iedereen positief behalve……natuurlijk Bert maar hij was wel gezellig; dat dan weer wel 😉 (knipoog Bert voor als je meeleest)


  Maak melding

 17. @ Natascha, 18:49 Helemaal vergeten te feliciteren! :D:D:D
  Sorry Hans, iets meer dan 3 emoticons….zo vaak wint een vrouw niet.

  Dan MOET er toch gesmokt worden!! :-*:-*:-*


  Maak melding

 18. Verdieping: GROTE DANK! Gluurde vanmorgen eens door de lucaflex–fijnbesnaarde stijl en was idd blij verheugd. Raampje open hier….kon gelijk niet eens kouwe wind. Shirt met korte mouwen. Ben d’r klaar voor :D:D:D Jij? In Berkum schijnt ’t zonnetje (die zo je weet voor iedereen schijnt) toch wel?

  Oeps Kluun uit Deelder NU


  Maak melding

 19. Tussenstand log-openers t/m dit log:

  wij van de felicitatiedienst feliciteren met enige vertraging (sorry)

  Natascha met haar 3e! gouden plak.

  met 4: ja-tja

  met 5: Tim en drama123

  met 6: Gezellig

  met 7: Joppuh

  met 17: Dick  Maak melding

 20. Goedemorgen allen. Eén of ander nummer wou iets niet met een ping. Maar nu wel weer. Er zijn ergere dingen in ’t leven.

  A.s. weekend kampioensvoetbal. Hebben kaarten voor de godenzonen nog gevolgen voor de return van de beker?


  Maak melding

 21. Als het zonnetje altijd in Berkum zou schijnen en ik zou dat alTIJD mogen meemaken zou ik gelijk terugkeren….bovendien leverde ik je (in 9:32) goed bedoelde “financiële zin” gelijk voor de “alTIJD” in 8)


  Maak melding

 22. Dick ik was er alleen bij het begin van de wedstrijd ,toen jij ging vlaggen kon ik de spanning niet meer aan .Je was zo druk met het publiek langs de lijn(1 man) voor de rust.Ze zullen wel verloren hebben anders had je de uitslag wel vermeld.Natascha heeft gewonnen Dick en dat een vrouw niet zo vaak wint ben ik niet met je eens,hier thuis is het in ieder geval anders,als wij aan het stoeien zijn ben ik altijd de onderliggende partij.


  Maak melding

 23. :):):) Wat een spanning wat een sfeer! :D:D:D Kan me voorstellen dat je de spanning niet meer aan kon. Had verdeurie geen tijd om ff uit de auto te komen (moest Tim en Yari oppikken die meewilden) dus liep (toe het te warm werd) gewoon te vlaggen in een shirt waarop die Cubaanse vrijheidsstrijder van voren klein en van achter groot stond afgebeeld….
  -shirt. Wat ongetwijfeld tegen alle normen en waarden van ons mooie WVF indruist :o:o:o


  Maak melding

 24. Je bedoelt dat Joop me aan de praat hield en ik nog ff moest checken wanneer hun ook al weer met de VUT gingen? Voor Joppuh en het onvolprezen weblogZwolle? Hmmmm, dat laatste is er niet meer van gekomen.


  Maak melding

 25. Natascha, zag gisteravond rond 23.30 op 2 trouwens een bij vlagen erg interessante uitzending van ….ja ja Catherina Keijl (nee niet van gelijknamige weg) met een “bekeerde Feyenoord-hooligan Wim”!

  Nou dat was me er niet zo maar 1. had Holland Spoor in de hens gestoken en 19 eigen supportersverwond met een eigengemaakte fragmentatiebom etc etc.

  Helaas was het programma van de EO dus het droop er op een gegeven moment af….nu is hij (echt waar) hooligan voor Jezus en deelt bijbels uit.


  Maak melding

 26. @ Derk & Erica…dit is natuurlijk wel een uniek mooie dag! Vielleicht op het eind van de middag nog ff een sapje in het strandhuis?
  Krijg vanavond wel voetbalkijkvisite met de nodige potten…maar ff en niet teveel kan misschien?


  Maak melding

 27. Tweet van de maand wat mij betreft!

  Tweet van de dag
  wo 28 april 2010
  Wat kost een moutbrood? Wat kost een gesneden bruin met zonnebloempitten? Wat kost een kadetje? Lijsttrekkers bereiden zich voor.

  Wim de Bie

  Koot & Bie forever :D:D:D


  Maak melding

 28. Sargasso’s quote van de dag….& toelichting 😀

  ????Breekpunten, daar kun je niet mee werken in coalitieland.⤝

  Jack de Vries geeft aan dat de hypotheekrenteaftrek voor het CDA geen breekpunt meer is. Goed gezien van het CDA dat breekpunten niet langer werken in het huidige versplinterende politieke landschap, maar ook een erkenning dat het CDA niet langer in de positie is om haar standpunten -als gegarandeerd grootste partij ?? aan de coalitiegenoten op te leggen.

  Een verstandige erkenning van de eigen verzwakte positie.  Maak melding

 29. Cohen was eergisteren bij NOVA een bang en schichtig mannetje. Dat vertaald zich de dag erop direct door hem te adviseren geen debat met Balkenende (die veel feitenkennis heeft) te laten doen. Na een glorieuze aankondiging van Cohen zal het nu alleen maar slechter in de peilingen gaan voor de PvdA. De strijd gaat tussen de VVD en het CDA.


  Maak melding

 30. Vanwaar je stelligheid Mars?

  was

  klinkt als feit is echter indruk

  De strijd gaat tussen de VVD en het CDA.

  klinkt als feit is echter lachwekkende stelling


  Maak melding

 31. @ Drama, er zijn toch vaak mensen verantwoordelijk voor die 3000 arbeidsomstandigheden doden. Soms de werknemers zelf misschien. Maar in het artikel gaat het ook over asbest-doden. Met chemische stoffen zelfs als belangrijkste doodsoorzaak genoemd. tja: verantwoordelijk?……Hebben de verantwoordelijken geweten van de asbest?…..allemaal vragen.

  DSB-leed leidt tot zelfdoding….verantwoordelijk: zucht!


  Maak melding

 32. Spanning & Sensatie:

  Sneijder droomt al van CL-finale

  Hoewel de halve finale-wedstrijd in de Champions League vanavond nog gespeeld moet worden, droomt Inter-speler Wesley Sneijder al van de finale. Die wedstrijd zou voor de Utrechter extra speciaal zijn omdat hij gespeeld wordt in Bernabéu, Madrid, en omdat Arjen Robben bij de tegenstander speelt.

  “Dat zou wat zijn, in Bernabéu die beker optillen”, zegt Sneijder tegen VI. Hij voetbalde van 2007 tot 2009 in het Madrileense stadion, maar mocht aan het begin van dit seizoen zijn biezen pakken. Nu slaat hij wellicht terug door met zijn nieuwe club Internazionale de Champions League te pakken.

  Kazachstan

  Toch blijft Sneijder nuchter over de finalestad. “Ik zie het niet als een extra impuls. Van mijn part spelen we de finale in Kazachstan, het gaat mij puur om het winnen van die cup”.

  Robben

  Ook Robben moest vorig jaar vertrekken bij Real Madrid. Gisteravond bereikte hij al de finale van de CL. “Het is mooi dat ons vertrek bij Real geen invloed op onze carri?re heeft gehad”, aldus Sneijder.

  Fit

  Inter verdedigt vanavond een 3-1 voorsprong tegen Barcelona. Wesley Sneijder, die zijn carriere gaat afsluiten bij FC Utrecht, staat gewoon in de basis, ondanks de liesproblemen waar hij de afgelopen dagen mee kampte.  Maak melding

 33. Marcello.

  Dus wat spindocter Jack de Vries eruit kraamt neem jij per direct voor waarheid aan?
  Die man heeft weleens vaker wat geroepen,wat hij later moest bijstellen.

  Daarbij zit het CDA niet in een positie om hun wil/eisen op te leggen bij degenen die momenteel groter zijn dan het CDA.

  Met name het achterbakse gekonkel weer van het CDA/CU om toch maar weer verlenging Uruzgan erdoor te krijgen zou al een reden moeten zijn de CDA te wantrouwen.
  Wouter Bos had toch maar een vooruitziende blik en doorzag het vieze spelletje van Middelkoop/Verhagen.


  Maak melding

 34. Wichert, gelukkig was de vergadering vroeg afgelopen en tja er zal toch gewerkt moeten worden he? Op het moment dat ik dat bericht postte had ik al 1 pand gehad:D Trouwens heel misschien as zaterdag kennismaking, ligt er aan of ik vroeg wakker ben, me broertje moet meen ik om half 9 al bij WVF spelen.

  De 3e gouden plak zelfs, man wat een feest:D Thanks felicitatiedienst!

  Heb dat verhaal gehoord Dick, wel mooi toch alleen jammer dat hij dan weer een beetje doorslaat daar in.

  Derk, wanneer wordt jij verwacht in Isala?

  Koko, hoe is t nu? Slaat de spuit aan?


  Maak melding

 35. @ Natascha, over welk verhaal ging het ook alweer om 11:59?

  “MESsi als SKERPE spits” leuk he! Nu bij Stenders :D:D:D

  Jij: me broertje moet meen ik om half 9 al bij WVF spelen.
  Dus je blijft wel ff tot een uurtje of 14:45 dan zijn wij present?  Maak melding

 36. Over die hoolichrist;D

  Nou zo lang blijf ik toch echt niet Dick, we zitten te twijfelen naar Volendam af te reizen, FcZ B1 heeft daar een kans kampioen te worden en te promoveren naar de ere divisie:D


  Maak melding

 37. @ Tim 😉 Bedankt nog, weet niet of het deze was want heel google staat er vol mee 😮

  @ Natascha; Was geintje: blijven tot 14:45

  Mooi Volendam….met super doorgezongen sponsoren aan de hoooorizon……naar niet verder komen dan:

  16 FC Volendam 36 8 11 17 35 61-81
  ————-
  Gaaf zeg B1 Kampioen 😀

  Maar uh…met nog 3 wedstrijden wel een héle gave pot: WINNEN MOET

  # club………………………… G W GL V P DPV DPT
  1 FC Volendam B1……………19 15 1 3 46 49 17
  2 De Graafschap B1 20 14 2 4 44 45 23
  3 FC Zwolle B1…………….. 19 14 1 4 43 63 31
  4 Vitesse/AGOVV B1 18 12 1 5 37 50 21
  5 Haarlem B1 19 12 1 6 37 46 28
  6 VA FC Twente B2 20 11 2 7 35 51 38
  7 Ajax B2 20 9 1 10 28 39 56
  8 AFC B1 19 8 1 10 25 32 32
  9 Quick’20 B1 19 5 2 12 17 28 56
  10 Cambuur B1 20 3 2 15 11 26 41
  11 Zeeburgia B1 16 2 2 12 8 13 38
  12 NEC amateurs B1 19 1 0 18 3 18 79  Maak melding

 38. Klopt trouwens Natascha (Christenhooligan), jammer van het doorslaan. Hij zij ook wel erg makkelijk dat alles hem was vergeven. Hoopte dat de slachtoffers hem zouden vergeven. Maar deze Sjaak heeft de maatschappij wat gekost!


  Maak melding

 39. Natas alleen D7 moet om 8.30 al spelen ,dus als je broertje daar tegen moet en je kunt het opbrengen om ook dan vroeg op te staan hoop ik je te ontmoeten.Alhoewel 1 Mei he de dag van de arbeid.


  Maak melding

 40. 1 mei mooie dag om in gedachten bij de socialistische grondbeginselen in Zwolle te zijn. En in de praktijk arbeidsloos van mooi voetbal te genieten.


  Maak melding

 41. @ Zwolse; Deze? van straat geredde ROOS?

  Heb nu drukWERK opstaan, met ongeveer het minste lied van de cd:
  WERKLOZE….over 2 nummers komt….ECHT WAAR! “Laat de rijken de crisis betalen!”

  Heb deze aansprekende Column net gelezen

  Noem het toeval….

  (Nu overigens 1 van de mooisten: Marianneke. Ach, “bezuinigingen”/Hee Amsterdam en o.a. LIJN 10, Pappa & Ome Bertus komen nog)


  Maak melding

 42. Op de 3fm site vraagt men nog 1 maal waarom SR in Zwolle, dus allemaal ff een slotpleidooi houden!!:D:D

  Ik vind dat het midden oosten SR ook een x verdiend:D;D


  Maak melding

 43. Stijllozen abuis…Heb een tijdje op VVD-Next gepost. Omdat ik communiceerde met een redactielid van hun op…Sargasso. Ze waren me daar natuurlijk snel zat met mijn afwijkende mening en ik zou destijds een gratis lidmaatschap krijgen van de VVD. Overhandigd door die veurzitter die later (met die knip voor de gemeenteraadsverkiezingen) ook bij me aan de deur stond….Opstelten. Natuurlijk weigerde ik toen. Nog een beetje heen en weer posten….zag ik al een HELE TIJD GELEDEN ineens dit…

  Site gesloten. Voor vragen: mail naar redactie@vvdnext.nl

  Stijllozen doen vandaag voorkomen in deze
  link dat het draadje tot op de dag van vandaag ultra-actief was….Njet dus al een klein half jaar niet. Het onderwerp zelf is overigens ook triestmakend-stijlloos!!!


  Maak melding

 44. Agut…vanmorgen daagde ook al iemand Cohen uit voor een onder 4 ogen debat. Nu: Pechtold daagt Cohen uit tot debat over linkse coalitie
  D66-leider deed oproep in RTLZ. Tuurlijk Kereltje wil er ook bij horen, grappig om de oproep op RTLZ te doen 😉

  Willen allemaal scoren in een 2-spraak en als JC dan weigert is hij zeker de gebeten hond hahaha. Tim jij kunt aardig rekenen. Hoeveel 2-spraak debatten krijgen we als alle politieke partijen (en de lijst) met elkaar een 2-spraak houden?


  Maak melding

 45. Errug lang leeg:

  De bewindvoerder van het in financiële nood verkerende BV Veendam heeft bij de rechtbank in Groningen het faillissement van de oost-Groningse voetbalclub aangevraagd.


  Maak melding

 46. Uitslag was niet zo belangrijk maar Ingrid….Tuinders jankten wel dat ze maar net van jullie en BQ verloren hadden.

  Weet je wat het meest zielige van HTC is, ze gaven na de wedstrijd aan dat ze ons een koekje van eigen deeg wilden geven.
  Onze scheidsrechter was zo partijdig, het team heegt 2 vaste scheidsrechters waarvan ik zeker weet dat het niet zo is. Ze overwogen zelfs om de andere verenigingen in de competitie aan te schrijven, om dit gezamelijk door te spelen naar de KNVB. Hoe zielig.

  Maandagavond stonden we 15 minuten voor tijd nog gelijk, 1 van onze betere spelers maakte een overtreding die echt niet kon, en ondanks dat het voor een een belangrijke en moeilijke tegenstander was, ging hij er 5 minuten af. Hoezo partijdig?

  Gisteren met 4-1 gewonnen, BQ moet vanavond tegen de Boys, winnen ze die, wat ik wel verwacht, dan valt de beslissing waarschijnlijk in de wedstrijd tegen BQ. Hoewel de zaterdag er op 15-5, nog wel een competitieronde staat gepland, en dan moeten zij tegen KHC en wij tegen WVF.


  Maak melding

 47. Ingrid moeten jullie 15-05 nog spelen ??/Ik dacht dat 8-05 de laatste wedstrijden waren.Trek je van dat gezeur niets aan dit gebeurd bij elke vereniging wel.Helaas licht dit vaak aan de leiders ,maar iedere club is vaak al blij dat ze leiders hebben.In ieder geval nog veel succes


  Maak melding

 48. Ja wij moeten ook 15-5 nog, dat is een inhaal programma.
  WVF (team Dick), moet dan uit naar Go head Kampen.

  Vind het alleen zo kinderachtig! Een partijdige scheidsrechter is ook bloed irritant, maar ik weet zeker dat dit bij ons team zeker afgelopen jaar niet het geval was. Denk zelfs als de jongen uit het team vraagt dat zij eerder het tegen over gestelde vinden. Soms vinden ze ze te streng.


  Maak melding

 49. Idd Ingrid, zeer sneue Tuinders actie. Maar als ik moet kiezen tussen
  ZAC
  BQ
  Tuinders

  puur als club? Pff zou ik het niet weten. Hoorde gister van een bekende bij Tuinders ook dat ie gefrustreerd was en waarschijnlijk met zoonlief naar Berkum ging. Tja, over Berkum-vrijwilligersbegeleiding kon ik hem enkel goede kritieken geven. Ben er een paar jaar jeugdtrainerT geweest met een zeer humorvolle huisarts als leiderT. Maar als club vind ik het bijvoorbeeld erg jammer dat ’s middags de 3e helft soms in de kantine, soms in onze mooie binnenstad, soms in De Vrolijkheid en soms thuis wordt doorgebracht.

  Bij WVF gaat ook lang niet alles goed
  Bij SVI ook niet
  Bij CSV (dat eigenlijk al dood en begraven was maar door onze gemeente werd opgetild) ook niet.
  SV Zwolle is gezellig maar de resultaten zijn niet overal erg goed.

  BeQ al genoemd, heeft veel goede trainers uit eigen jeugd maar dat 1e team als stichting is een afschuwelijk gedrocht. Bovendien missen ze geloof ik nog wat bestuursleden….mooi trouwens (Zwolse) dat die Patrick gewoon gezellig teamlid is bij Rijky, Ron, Martin enzo 😀

  ZAC komt verzorgd en zakelijk over. Maar met “netjes” en ondernemers heb ik niet heel veel.

  Zou ik meer met een volksclub als de Boys moeten hebben…mwooo maar goed die gaan misschien ooit toch weer samen?

  Moeten de kleintjes blijven bestaan, met weinig jeugd? Storica, Edon, Ulu Spor, Dieze West; tenminste de laatste 2 1e teams kunnen nog kampioen worden…

  Kortom: overal is wel wat en onze eigen club is niet heilig……maar als het ff meezit promoveert ons 1e wel; dat dan weer wel 😉


  Maak melding

 50. Mééén je niet Tim: Zouden dan 55 onder 4 ogen debatten zijn………….hoop dat ze er nog geen 2% van zouden uitzenden.

  Gremdaat 18:20 gaat er ook over.


  Maak melding

 51. Op amateur gebied kan ik echt zo niet tegen svi en zac (sorry Ingrid) verder maakt het me niet zo heel erg veel uit…..

  Vader heeft jarenlang bij HTC gevoetbald heb daar als kind een leuke tijd gehad maar verder….


  Maak melding

 52. Bedankt Natascha!

  Waarom zouden alle mensen die even in Zwolle zijn geweest met eeuwige Zwolle-vlinders in de buik huiswaarts keren? Waarom willen geboren en getogen Zwollenaren nergens anders wonen? Waar vind je een gemoedelijker en gevarieerder uitgaansklimaat? Kortom: Zwolle?: Heb je nog even?  Maak melding

 53. Ben ik heel blij Dick, maar als je eerlijk mijn mening vraagt denk ik dat BeQuick met de eer gaat strijken (maar dat mag je niet verder vertellen).Vind ze individueel een beter team, maar ons team vind ik collectief beter. We gaan het afwachten de beste zal over winnen, en ik vind BeQ een erg leuke tegenstander.  Maak melding

 54. Maakt niets uit hoor Natas, je hebt ons gezellige team, met bere gezellige ouders en begeleiders nog nooit ontmoet.
  Maar 1 zwaluw maakt nog geen zomer.


  Maak melding

 55. @ Natascha, 18:30; Tuinders stonden vooral in je vader’s tijd (:o) nogal bekend als thuisfluiters 😛 Maar verder geen kwaad woord over de Tuinders (die nu een uitstekende trainerT op 1 hebben). Want de oom van mijn moeder (vond ik een prima kerel!) was 1 van de oprichters.


  Maak melding

 56. Ingrid dat is juist zo moeilijk als ik als clubscheids floot was ik altijd bang dat ik een thuisfluiter werd genoemd en dat ging wel eens ten koste van je eigen ploeg,ben er maar gauw mee gestopt en ben andere dingen gaan doen,waar ik hopelijk beter in ben.


  Maak melding

 57. @ Natascha, op 28 april 2010 om 18:43; super! Maar heb de indruk dat er eigenlijk te weinig gebruik van wordt gemaakt. Vriendin van ons sloot zaterdag 17 volgens mij af…..het spul was wel een stuk eerder uit de kantine dan bij ons 😮

  Bij ons was het knap (toen ik er even hielp) als het glas er voor de vrijdag had aangevangen op zat.  Maak melding

 58. Snap ook niet dat ze opaatje Cohen iedere keer uitdagen voor een onder 4 ogen debat. Dit is gewoon treiterij. Iedereen weet toch dat opaatje veel moet rusten. Laat opaatje toch lekker genieten van zijn oude dag onder het genot van een bakkie thee.

  En dan erbij, hij is zich ook aan het bijscholen dus opaatje heeft het erg druk. Een beetje meer respect voor onze ouderen graag.


  Maak melding

 59. Ha die Natascha, ik zit niet in de organisatie maar ben er meestal wel te vinden met Koninginnedag. Een en ander ook afhankelijk van het weer.:)


  Maak melding

 60. Na 2 jaar achter elkaar gepoogd te hebben een bezoekje te brengen daar gaat het dit jaar hopenlijk echt gebeuren:D Mits er weer een maf in een honda civic debiel gaat doen:(


  Maak melding

 61. Vanmiddag nog een paar terrasjes bezocht. Ik was eerst van plan om bij Stap plaats te nemen maar toen ik die terrasstoelen zag, heb ik het maar niet gedaan. Het zijn nog steeds dezelfde stoelen als 30 jaar geleden. Vorig jaar heb ik er nog gezeten maar na een paar uur had ik al last van mijn rug. Ook de ene stoelpoot is langer dan de ander en je wiebelt dan alle kanten op. Ik snap niet dat Joppuh dat prettig vindt of hij moet met zijn postuur wat stabieler in die stoel zitten dan ik met mijn afgetrainde lichaam. 🙂


  Maak melding

 62. AssendörperT: ie mutt-m ook altiet ’n gr?n stuultien nemm-n, die zitt-n wat oger en ’n stukkien b?ter! LuusterT dan noar mie!:o


  Maak melding

 63. Damn Joppuh ben blij dat je er bij bent want ik geef gewoon de verkeerde de schuld 😮 Dat vroege werken en gisteravond vergaderen heeft toch zijn tol geëist…..:D


  Maak melding

 64. Goedemorgen allen,

  Assendorper misschien moet je die stoel eens omdraaien, gegarandeerd dat je stabieler zit :D:D
  En wat betreft dat afgetrainde lichaam????? Met dank aan de pierik???:D


  Maak melding

 65. Silent Expres….Will I be around! Nederlandse band die met dit nummer een gouden visitekaartje afgeeft :D:D:D

  Giel draaide em. Denk dat het dé plaat van mei/juni 2010 wordt 8)

  Misschien staat ie al op youtube?


  Maak melding

 66. Belgische keizer mag drie dagen geen terras .Ze hebben tot twee keer toe mensen na 1 uur met glazen naar buiten gelaten.Er moeten regels worden nageleefd,maar drie dagen is een hele zware straf en waarom dan niet eerst op een ma. di en wo dag om te laten zien dat het ernst is.Nu net op koninginnedag.Hier straf je ook het uitgaanspubliek mee .de terrassen zijn altijd al zo vol.Ik vind dit zeer ver gaan.Door rood rijden kost 150 euro?? en een klein vergrijp als dit misschien wel duizende euros


  Maak melding

 67. Vanavond héérlijk terrasweer :D:D:D

  Denk toch dat wij ff dimmen om morgen voluit te gaan omgeving Nieuwe Markt/Rode Torenplein…..kortom: daar waar wat te beleven is 😀


  Maak melding

 68. @ Wichert…ja wat moet je ook met die glazen Jupiler…..buiten in een donker hoekie lozen 😮

  Vind altijd wel dat een gewaarschuwd mens voor TWEE moet tellen. Sneu, dat wel.


  Maak melding

 69. Dit valt wel mee

  Hier straf je ook het uitgaanspubliek mee

  Genoeg te doen in onze mooie stad. Bij Stap, ’t Zwolsch Café, ’t Kroegje, De Kleine (traditioneel Westenholtes met Queensday), bij Sally ckus, bij Elles H. is vast nog plek zat. Er zal vast niemand gefrustreerd de stad uit gaan omdat ie nergens meer naar binnen kon.

  Hard straffen, of niet. Of selectief harder straffen? Vrees dat “de overheid het niet snel goed doet”.


  Maak melding

 70. Dick ik heb er zelf nog nooit gezeten hoor daar gaat het niet om ,maar met koninginnedag????En met een beetje mooi weer is het toch echt zoeken naar een plekje .Mijn plekje bij Bosch heb ik al besproken


  Maak melding

 71. Eens Wichert, vind het mooi dat ze straffen na een waarschuwing. Want bijvoorbeeld als er ruzie komt met hun glazen zijn de poppen nog meer aan het dansen. Maar zou niet gelijk Koninginnedag pakken.

  Haha Paultje Bos, nog steeds een Feyenoord/Tuinderscafé? Heb er eens Ajax-Feyenoord gekeken. Om te schuilen voor het slechte weer, omdat ik niet op tijd voor de pot thuis kon zijn en om daar ook eens te kijken natuurlijk. Hahaha, ging allemaal maar net goed. We zaten er ook eens aan een mooie grote tafel met een vrijgezellenavond toen er ineens een stel ruziënd de voordeur binnenkwam……ze werden zo de achterdeur uitgeleid werden. Konden ze gelijk naar de Korte Kamperstraat….

  Gezellig sfeertje. Hoorde dat hij het goedkoopste biertje van Zwolle tapt. Mooi zo’n traditioneel café.
  Stel me zelf morgen maar eens afhankelijk op. We komen Bert en Marrianne meestal toevallig (?) tegen bij of voor De Beurs…en dan zien we wel. Misschien morgen toch nog even met een ander stel afspreken die wilden bij De Nieuwe Markt: altijd goed 😉


  Maak melding

 72. Barca: Waren er nog meer voetballiefhebbers hevig gefrustreerd in Barca gister en vorige keer?

  Moeten we gewoon in de finale voor B A Y E R N – M U N C H E N zijn….FC Hollywood, waar ze Lowie een half jaar geleden weg wilden hebben. Nu kan ie 3 hoofdprijzen pakken!!!

  Bedoel vergeten doe ik het niet, vergeven (erg lastig!) afscheid Cruyff pfff…..wat een matennaaiers!


  Maak melding

 73. ‘T Kroegje: volgens deskundige stappers, is het daar ook altijd gezellig. Maar die muziek lijkt me niet zo tof. Iemand ervaringen: Verdieping?

  In de tijd dat Jos het nog had ben ik er vaak geweest. Jaar met Jos gevoetbald, “het stoute Sidonia” zat er nog tegenover. ‘T zal toch wel aardig veranderd zijn…


  Maak melding

 74. Kroegje is heel gezellig maar met die hollandse kermismuziek overdrijven ze wel’s. Barca heeft niet goed gespeeld gisteren, typisch een gevalletje “te vroeg gepiekt in het seizoen” En ja Dick, hoewel ik Feyenoorder ben, gun ik Louis van Gaal zijn succes van harte, ik kan me niet heugen wanneer ik zo expliciet voor Bayern ben geweest maar dankzij Robben, Bommel en vóóral Louis is het dan toch een feit. Ik hoop op ’n triple voor Bayern, wie had dat ooit no”s gedacht???


  Maak melding

 75. Goedemorgen allen.
  Natuurlijk zijn we voor BM. Wat een anti-voetbal gisteravond.
  22 mei, zaterdag voor pinksteren, ik hoop dat Robben er in Madrid twee inschopt, en daarmee die Tifosi als verliezers naar huis.


  Maak melding

 76. @ Joppuh eens met je post en dit zegt me heel veel

  hollandse kermismuziek

  .

  Over FC Hollywood: heb toch altijd nog wat problemen met die Robben. Verschrikkelijk goede voetballer maar dat janken-zonder tranen gezicht alleen al! Maar goed ik heb nog tot het begin van het WK om echt fan van Robben te worden. Was het altijd al wel van Bommel. Heerlijk, wat hij voor BM betekend. Heerlijk ook altijd ALLES (;)) uit de kast.


  Maak melding

 77. Ja Dick, maar ik gun het vooral Louis. Van Bommel naait ook wel s tegenstanders een kaart aan. Tegen Manchester uit, met een 2e gele dus rood tot gevolg. En ook tegen Lyon dinsdag regelde Bommel ook weer een gele kaart voor een tegenstander. Wat dat betreft zit hij bij BM wel op zijn plaats, deed me een beetje aan der Lothar denken. Maar het is ook hedendaagse “slimmigeid” in het topvoetbal wat hij zeker gebruikt om zijn doel te bereiken.


  Maak melding

 78. Leuk was natuurlijk wel dat destijds Bommel tegen Feyenoord iin de kwartfinale Uefa cup zelf 2 gele kaarten pakte en de lampies er dus met pingels uitgingen, denk dat ‘m dat altijd bij is gebleven. Kortom bij ONS heeft ie pas echt geleerd hoe het moet in het topvoetbal wat we toen nog speelden! 🙂 >:(


  Maak melding

 79. Asjeblieft niet de herinnering aan der Lothar …..had er ook nog een fout-netjes hoofd bij!! Mooi omschreven

  hedendaagse “slimmigeid”

  Baste het gisteravond ook weer 95 minuten van! Vond Mourinho wel fout met zijn geklap naar ’t publiek en de tik op de schouders van coach Barca….donderop frusti!

  Zéker leuk, kan ik me verdeurie niet eens meer herinneren

  Leuk was natuurlijk wel dat destijds Bommel tegen Feyenoord iin de kwartfinale Uefa cup zelf 2 gele kaarten pakte en de lampies er dus met pingels uitgingen

  Denk dat Bommeltje de videoband van Fraser en De Wolf 100 keer heeft afgekeken, om te leren van de fouten van dat spul.

  En natuurlijk ff ome Johan-2 (Nees) geconsulteerd 😉


  Maak melding

 80. Als je je door von Bommel’s “slimmigheid” laat naaien; hoe dom ben je dan?
  Ben wel blij dat z’n schoonvader um op gaat stellen.
  Maar hij moet nog wel leren om met z’n tengels van de scheids af te blijven.


  Maak melding

 81. Heerlijke filosofische stelling

  Als je je door von Bommel’s “slimmigheid” laat naaien; hoe dom ben je dan?

  Ook in combi met Lowie’s:

  “Ben ik nou zo slim, of zijn jullie nou zo dom”?


  Maak melding

 82. Ja Dick, het was Bosvelt die ‘m de eerste kaart bezorgde, was ook zo-n etter in het veld maar meer in de goede zin natuurlijk. En via een overteding op Bona Kalou kreeg Bommel in de verlenging zijn 2e kaart.


  Maak melding

 83. Echt supergaaf voor ”onze” Wichert! Hij heeft het verdiend!

  Ik kan niet voor BM, dat gaat gewoon echt niet…..

  Inter voetbalde gewoon op zijn, tja Italiaans he…..

  Gister nog ff naar NL-DUI beach soccer geweest, wat is dat leukkkkk:D:D


  Maak melding

 84. Zou de Plantman in zijn vakantie nog een moment kunnen vinden om te reageren 😮 Bedoel, ben zelf over een goed Zwols Kwartiertje uitgewerkt en aan Koninginnedag toe!:D:D:D


  Maak melding

 85. ik ook bijna uitgewerkt, nog 1 pandje!! en dan een verplichte vakantie ;D

  Beach soccer: zwaar, fanatiek, niet begrijpende gebaren van de 2! scheidsrechters, techniek, super enthousiaste Kokmeijer etc De keeper van Duitsland was erg goed, pakte 2 x een snoei harde bal van Ax en had nog meer goede reddingen!

  Met een zonnetje en een bbq, echt helemaal super!


  Maak melding

 86. @Dick, hebbie nog wat van Derk gehoord?

  “In een huis aan de Langestraat in Genemuiden heeft de politie een hennepkwekerij opgerold.”


  Maak melding

 87. Goedemiddag, allemaal.
  Lekker lang weekend.
  Dick, gisteren lekker nieuws BQ had met 3-2 van onze buren verloren.
  Nu 2 punten voor geeft hoop voor het kampioensschap.


  Maak melding

 88. Lachen Appie, normaal verliest ie haar geen seconde uit het oog 8) Zijn beide grote voorbeelden zien we in de CL-finale terug. Hij verdedigde Mourinho gister ook nog met dat provocerende gezwaai en geschouderklop, vraag maar eens (onschuldig natuurlijk) na 😉


  Maak melding

 89. Malou van H. is een vriendelijk mevrouw van de VK die daar wat verantwoordelijks doet. Vond dit een interessant stukje:

  Raar plan

  Burgers raadplegen en de resultaten daarvan meewegen bij het bepalen van een strafeis klinkt sympathiek. Maar is geen goede zaak
  Het openbaar ministerie wil op permanente basis burgers, brancheverenigingen en maatschappelijke organisaties gaan raadplegen over strafeisen, zodat die ??zo veel mogelijk overeen komen met opvattingen in de samenleving??. Een raar plan.

  Bij het tv- en radioprogramma Goedemorgen Nederland vertelde hoofdofficier van justitie en voorzitter van de Landelijke Commissie Strafvorderingsrichtlijnen Annemarie Penn afgelopen woensdag dat het OM voor het bepalen van strafeisen zijn oor te luisteren gaat leggen bij gewone burgers. Reden: het OM is uit zijn ivoren toren gestapt, en wil in gesprek gaan met de samenleving.

  Traangasbusje
  Er is al proefgedraaid, en dat heeft al wat opgeleverd ook: hogere strafeisen bij discriminatie, en hogere strafeisen bij geweld tegen publieke dienstverleners. Het OM heeft ook iets niet overgenomen: een traangasbusje blijft een wapen, ook al dacht het geconsulteerde burgerpanel daar anders over.

  Is het verkeerd om te luisteren naar opvattingen van burgers? Nee. Politici moeten luisteren naar opvattingen van burgers, en politici kunnen vervolgens proberen de wet te wijzigen als ze dat nodig vinden. |

  Maar de rechterlijke macht, rechters en OM samen, is onafhankelijk. Burgers raadplegen en de resultaten daarvan meewegen bij het bepalen van een strafeis klinkt wel sympathiek, maar is een potentiële ondermijning van deze onafhankelijkheid en daarmee van een van de pijlers van onze rechtsstaat.

  De rechterlijke macht is in wezen conservatief, en hoort dat ook te zijn
  Conservatief
  De rechterlijke macht is in wezen conservatief, en hoort dat ook te zijn. Zodra hij gaat meewaaien met allerlei maatschappelijke modes en actuele gevoelens, is hij niet meer betrouwbaar. Daarmee is niet gezegd dat rechters en OM wereldvreemd moeten zijn; maar ze horen wel op gepaste afstand te blijven van het dagelijkse gewoel.

  Een ander punt is, in welke mate burgers ??in zijn algemeenheid?? kunnen bepalen hoe hoog strafeisen mogen zijn. Elke zaak is toch weer anders. Een strafeis kan pas worden gesteld wanneer het dossier bekend is. Als er ??in zijn algemeenheid?? strafeisen worden bepaald, betekent dit dat het specifieke dossier van een specifieke verdachte minder gewicht krijgt, terwijl het in de rechtbank juist niet om algemene gevallen gaat, maar om unieke individuen.

  Oók voor het OM.

  Penn vertelde dat de geraadpleegde burgers vooral vragen om effectievere straffen. Ze vragen iets te doen wat werkt, iets wat het gedrag van criminelen daadwerkelijk verandert. Kennelijk heeft ze niet verteld dat straf er vrijwel nooit toe leidt dat iemand zijn gedrag in positieve zin verandert. Misschien moest ze dáár maar eens een burgerpanel op zetten.

  —–

  Nog meer juridisch spektakel HB teruggefloten


  Maak melding

 90. Dit trieste verhaal klonk op 3fm nog droeviger
  Alweer een geestelijke. Ze blijven ook altijd volhouden dat het nixxx met het celibaat te maken heeft. ben ZOOO benieuwd naar de mening van een uitgetreden geestelijke. De SP-er, man die de Kersttoespraak van onze Queen schreef en vader van zéér artistieke kinderen….heb hem zeer hoog: Huub Oosterhuis. Je hoeft alleen maar aan te bellen en zijn woorden te verslaan!


  Maak melding

 91. “In een huis aan de Langestraat in Genemuiden heeft de politie een hennepkwekerij opgerold.”

  Waarna ze hem in hun kofferbak legden en wegreden.


  Maak melding

 92. BeeldBuisBode…iets later:

  Maar weer eens kijken: De Wereld Draait Door (N3, 19:30)
  Tafelheer: Marc-Marie Huijbregts
  Gasten:
  ?? Lucia de Berk, voorheen Lucia de B.
  ?? Johan Derksen
  ?? Sylvana Simons
  ?? Huisband Rigby treedt op

  DOCU: Holland Doc: Otto Frank, de vader van Anne (N2, 22:50)
  Otto Frank, de vader van Anne, was de enige van de acht onderduikers in het Achterhuis die het concentratiekamp overleefde. In Holland Doc de allereerste documentaire over zijn leven. Stem: Carice van Houten

  Pauw & Witteman (N1, 23:00)
  Met o.a. Amerika-correspondent Michiel Vos. Hij wordt officieel Amerikaan en maakt een documentaire over naturaliseren, waarvoor hij onder andere president Barack Obama sprak

  Dit was gister idd erg lachen:
  Na een bezoek aan een van zijn trouwste aanhangers laat de Britse premier Gordon Brown per ongeluk zijn microfoontje aanstaan: dat is alvast één stem minder bij de verkiezingen.

  Beschouwing:

  Soms realiseert Charlotte van den Berg (Sp!ts) zich ineens dat ze gelukzalig naar de tv zit te lachen. Gisteravond beleefde ze een ??ultiem grijnsmoment?? toen ze naar Hello Goodbye (woensdag, Nederland 1, 20:30, 1.106.000 kijkers) keek. ??Al het drama komt samen in een enkel moment: de omhelzing. Een zorgvuldig opgezochte omhelzing ?? de makers werken ongetwijfeld hard ?? maar daarom niet minder bijzonder.?? Over presentator Joris Linssen is ze minder te spreken. ??Die grijns ik gemakshalve van het beeldscherm af. Hij stelt te veel vragen, te snel achter elkaar.?? Van den Berg weet het zeker: ??Als Eyjafjallajökull geweten had welke prachtige ontmoetingen hij (zij?) had verstoord, was die hele aswolk er waarschijnlijk nooit gekomen.??

  In Herrie in de huiskamer (dinsdag, RTL 4, 21:30, 713.000 kijkers) is de gelukzaligheid ver te zoeken. Paul de Lange (Nu.nl) begrijpt niet waarom mensen eraan meedoen. ??Deelnemende stellen moeten binnen drie dagen hun huiskamer omtoveren tot een restaurant. Waar vervolgens zo??n dertig man minimaal drie gangen geserveerd krijgen. Uiteraard ontbreekt het dan aan ruimte, middelen en, vooral, professionaliteit. Dus waarom zou je??? Volgens De Lange is het amateurisme van de deelnemers stuitend. ??Christa en Frank hebben een bevriende postbode gevraagd te helpen in de bediening. Die heeft in elk geval ervaring met bezorgen.??  Maak melding

 93. Gruþ unser menschen in der Heimat wie der Carnavalsdeejee, Bommelschen, Robschen und kaiser ohne lederhosen Lowie der ersten (von Amsterdam, van Munchen, von zucht)


  Maak melding

 94. Voetbalboeken….ik schrijf vast in op deze:

  Jol kan een boek schrijven

  De laatste speelronde in de Eredivisie is razend spannend. Er zijn nog altijd twee ploegen die aanspraak kunnen maken op de landstitel: FC Twente en Ajax. Trainer Martin Jol van Ajax wil zich niet wagen aan een voorspelling.

  FC Twente gaat zondag op bezoek bij NAC Breda, Ajax neemt het op tegen NEC. “We zullen door de mensen om ons heen, zoals de fans, wel op de hoogte worden gehouden over wat in Breda gebeurt. Ik kan een boek schrijven over alle mogelijke scenario’s. Maar het belangrijkste voor ons is dat we winnen”, zo zegt Jol.

  “Je moet geen gekke dingen doen. Zoals bijvoorbeeld twee vrije dagen geven deze week. Dat kan niet. Ook met Koninginnedag trainen we gewoon, net zoals normaal op vrijdag”, aldus de oefenmeester.

  Ajax is bezig aan een imposante inhaalrace en staat tweede met 82 punten. Twente heeft er 83. “Dat je met dit puntentotaal misschien geen kampioen van Nederland wordt, is opvallend. Maar het is nou eenmaal zo. En Twente heeft de meeste punten. Ze hebben geloof ik dertien keer met een doelpunt verschil gewonnen en dus drie punten.”

  “Bij ons is dat anders. Wij hebben in twee duels tegen PSV zeven keer gescoord en tegen de meeste andere clubs ook. We hebben voor de winterstop alle toppers uit gehad, waardoor we achter de feiten aanliepen. Na de winterstop kregen de concurrenten de moeilijke wedstrijden. En dat zie je nu terug.”  Maak melding

 95. Lowie/Mourinho feit: Voor Van Gaal heeft de finale in Madrid ook een leuke bijkomstigheid. De Bayern-coach kijkt uit naar een weerzien met ‘mijn vriend José Mourinho’. Bij Barcelona maakte de Portugees onderdeel uit van de technische staf van de Nederlandse coach, die met zijn oude assistent via sms contact heeft. ‘Het weerzien is ook mooi.’


  Maak melding

 96. Vanmiddag vanaf 14.00 uur tot en met 16.30 uur in een gr?n stuultien e zeet’n bij Stap maar geen Joppuh te bekennen. Die gr?nen zitt’n wel wat better Joppuh. Volgens mij was Wichert ook nog even van de partij.


  Maak melding

 97. Wichert, nog gefeliciteerd met oe lintie. Ik wist niet helemaal zeker dat jij het was maar mijn partner meende jou te herkennen omdat ze bij jou in de klas heeft gezeten op de Hobbemaschool.:)


  Maak melding

 98. Meen je dat wat l#llig dat ik haar en jou dan niet gezien heb,maar dat komt door mijn verlegenheid.Ik hoop dat je me de volgende keer aanspreekt ,drinken we er 1 hooguit


  Maak melding

 99. Ik weet nu wie je bent en ik zal me de volgende keer bekend maken als de Assendorper. Ik twijfelde vanmiddag nog even en daarom heb ik dat niet gedaan. Mijn vriendin had wat minder twijfel omdat jouw krulleltjes van vroeger nog wel een beetje zichtbaar waren.:)


  Maak melding

 100. Wichert, je was wereldberoemd in Westenholte;
  bent nu BZetter, naar wet en letter
  schalks versleept voor ’t nabourschap
  ’t begon je plots te dagen
  na “het heeft HMdK mogen behagen”
  Trots de borst met lint vooruit,
  loop je vast niet naast je schoenen,
  maar mocht je (onverhoopt) voorwaarts struikelen,
  ben je toch nooit op je mondje gevallen,
  en ’t gouden hart op de goede plek.  Maak melding

 101. @ drama123, 19:02; heb em om 21:00 wel op HSVouw gezet maar dat kwam omdat mijn zoontje en goedvoetballend maatje in de reclame van…….Linda waren beland 😮 Gelukkig gingen ze wat anders doen.

  Na een “hele dikke fullcolor pil” puur over WK-finale ’78 vol ontzag te hebben doorgebladerd….heb ze NATUURLIJK alles verteld: over de vader van Maxima enzo 😉

  Maar heb 2 minuten gezien. Nu staat ie aan voor niemand want de andere 3 zijn onafhankelijk van elkaar in onze mooie binnenstad 😀


  Maak melding

 102. Ook in Zwolle Koninklijk bezoek!

  ⤽Jack Wouterse is een ontzaglijke Lear in een bijzonder beeldende voorstelling.⤝ (De Volkskrant) Regisseur Alize Zandwijk en acteur Jack Wouterse vormden al eerder een ijzersterk duo, maar zelden werd hun gemeenschappelijke prestatie zo toegejuicht als in 2007 in Shakespeare’s Koning Lear.  Maak melding

 103. Morgen 20.00 uur Nieuwe Markt:

  Stampen, swingen en meebrullen met de beste rockplaten uit de geschiedenis.
  DJ VINYL DEBIEL STEPHAN verandert de tent op de Nieuwe Markt in een ware rock tempel!
  —-
  Rest ziet er ook strak uit 😀


  Maak melding

 104. Rijden op 3 wielen (lekker stabiel), laag bij de grond (over je voorwiel donderen is er niet bij) dus veiliger.

  Het moet nog wat beter kunnen want blokkeren deden de wielen nog niet. Maar ik zit nu aan een remkracht van ongeveer 1000N en een vertraging van 7,6 m/s²


  Maak melding

 105. @ WF; Geloof het of niet, maar het heeft me in het begin altijd gaaf geleken. En jij overbrugt veel km’s in korte tijd lees ik. Maar ach, een wielrennersfiets vind ik ook tof en een mountain-/citybike nog toffer. Alles wat fiets is en wat je zelf moet rondpeddelen. Maar het is bij die dingen ook wel handig als je het zelf kunt onderhouden…..daar word het lastig bij mij. Zou nog eens mee gaan fietscrossen met 2 maten op zaterdag, zou zelf een bike huren om te proberen. Maar nee….laat het bij mijn vertrouwde en betrouwbare stalen ros die ik door en door ken.
  Heerlijk met losse handjes en de kop in de wind: Wie dut mie wat om met Daniël te spreken

  Toedels!


  Maak melding

 106. Racefietsen, daar zitten ook heel moooooooooie modelletjes bij. Van die tijdritfietsjes van carbon etc. Idem geldt voor mountainbikes. Maar ik heb veel te last van een slapend/gevoelloos gedoetje van onderen zodra ik op een zadel ga zitten. En een stel puntige botten in zitvlak werken ook niet positief (zelfs niet met een lederen Brooks zadel).
  Maar ook voor mij geldt: alles wat je rond moet peddelen of op eigen kracht vooruit werkt, petje af (ook de steppers dus)

  Wat betreft onderhoud vallen velomobielen wel mee als je de juiste kiest. Maar het verschilt ook per persoon; ik lijk aardig goed te weten hoe je de boel moet slijten. Een kennis heeft in 40000 kilometer evenveel kettingoprekking als ik in 9000 kilometer om maar even wat te noemen. M’n remmen moet ik noodgedwongen wel goed in orde hebben in verband met m’n rijstijl. Spaken heb ik nu ook al flink moeten vervangen. Ook m’n rijstijl die de oorzaak is. Lekke bandjes probeer ik te weren met een antilekvloeistof in m’n banden (afgelopen start van het voorjaar m’n winterband eraf gehaald, die bleek maarliefst 5 lekken te hebben zonder dat ik er last van heb gehad).
  Zet een rustige rijder in mijn fiets en je hoeft alleen héél af en toe de ketting wat olie te voeren en af en toe de bandjes wat lucht te geven.

  Gelukkig ben ik knutselziek en kan ik het onderhoud zelf (nagenoeg) allemaal zelf. En alles valt te leren. Ik ben gestart met een plaksetje maar dat is later uitgebreid met kettingpons, spaaksleutels, richtbok, sleutel voor cranks, sleutel voor tandwielcassettes, kabeltang en vast nog wel wat meer fietsspecifieke gereedschappen. Gewoon langzaam uitbreiden en steeds meer proberen.

  En Skik komt zo af en toe ook op m’n MP3 voorbij spelen in de random nummerkeuze 🙂


  Maak melding

 107. Ik kom net terug van de Koninginnenacht in het centrum van Zwolle. Het was er behoorlijk druk en voor kroegen staan lange rijen. Ook voor de Belgische Keizer 😉 Helaas begon het later te regenen, maar dat mag de pret niet drukken toch? Veel plezier morgen iedereen!!!


  Maak melding

 108. Drama123 mooi dichten kuj,wel gelachen en bedankt,wat die schoenen betreft die zijn van goede kwaliteit,daar loop je maar zo niet naast.
  Assendorper 2 is ook prima hoor ik kijk niet zo nauw


  Maak melding

 109. Bericht door dick, op 29 april 2010 om 17:27
  Drama; Derk & Drugs Dick nixxx van gehoord. Maar dat het een vaag stel is in Genemuiden moge bekend zijn.

  Tsja als je je hier anders gedraagt heb je al snel een stempel hier!

  Moge trouwens en proost op de koningin 😛


  Maak melding

 110. @ WF….da’s al essentieel als je zo’n hobby hebt denk ik: Gelukkig ben ik knutselziek.

  Ben er bij mezelf nog niet achter of ik gewoon toegeef aan mijn 2 linkerhanden of dat het me niet interesseert. Misschien wel beiden.


  Maak melding

 111. Derk & vrouw Derk; Dacht al bijna dat jullie niet meer meelazen 😮
  Dacht, zullen wel lekker samen aan het genieten zijn. Maar moeten toch wel komen op het woordje “vaag” 8)

  Had ’t eerder verwacht, maar da’s een goed en gezellig teken. Zullen we maar aannemen. Hoe’st ie? Geen pijn? Mail…ook op een lager pitje?
  Nog heftige plannen vandaag?

  Gister nog ff bij strandhuisje langs geweest, iets besproken. Ze maakten alles gereed voor een bruiloft van DRIEHONDERD man
  :D:D:D

  Stempelen? Heerlijk: als mensen nixxx meer te stempelen en te roddelen hebben gaan ze hun eigen leven misschien eindelijk eens saai vinden? Net ff bier gehaald met de winkelwagen: terugbrengen…eten en écht hopen dat het droog blijft. Dan word het nog een geweldige dag!

  Anders komen jullie ook naar Zwollywood?


  Maak melding

 112. Verdieping, heb je Verdieping 1 laten posten 😮

  Of heb ik het zo duidelijk opgeschreven? Gemak dient de mensch za’k maar zeggen. En winkelwagen is ’t handigst….uitladen en terugbrengen. Anekdote?

  Kreeg IN VERTROUWEN 50 ct (voor de wagen) nadat ik beloofd had het terug te brengen….bij AH. Nieuws? de straatkrantverkoper heeft….WERK :D:D:D De man die met een verhaal/emotioneel verslag en 2 mooie gedichten in het blad stond gaat gewoon soms 24 uur dan weer 40 uur irgentwo als personeelsbegeleider WERKEN 😀


  Maak melding

 113. Potverdikkie wat duurt het toch altijd lang met die vrouwen >:(>:(>:(
  Mijn vriendin met vriend staan daar straks GEWOON TE WACHTEN op de Nieuwe Markt 😮


  Maak melding

 114. Na het boeiende bezoek van onze koningin aan zeeland op de tv, ben ik ondanks het slechte weer naar het assendorperplein geweest. eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat het een wanordelijke en onoverzichtelijke janboel was. erg teleurstellend en met name de centrale drankcorner vond ik niet erg handig. ook nog even vluchtig bij eureka naar binnengewandeld en geconstateerd dat de entree erg in verval is geraakt en nog steeds in dezelfde staat als jaren geleden verkeert, erg jammer. toch straalt het evenement een hoog gezelligheidsgehalte uit en het broodje kebab was excuise.


  Maak melding

 115. Jammer van ht slechte weer vandaag, begin van de middag de stad in gegaan. Kregen gelijk al een bak regen op ons dak. Naar een paar uur maar weer naar huis gegaan. Zag er allemaal erg veregend uit, ook nog even bij het assendorperplein geweest, daar was het op dat moment echt niet gezellig. Nog even wat lekkere turkse versnaperingen gehaald.
  Hopen dat het vanavond droog blijft, kunnen we nog even naar het vuurwerk in park de Weezenlanden.


  Maak melding

 116. Het Assendorperplein zag er vanochtend weer gezellig uit. Ondanks het mindere weer waren er weer genoeg verkopers.
  Vorig jaar stond er een jonge dame samen met haar dochtertje met zelfgemaakte mutsjes voor baby’s, kinderen en volwassenen. O.a. gehaakt in de vorm van een aardbeitje. Ik was weer op zoek naar haar, maar helaas was ze er niet. Ik was op zoek naar zo’n (2e) mutsje voor mijn dochtertje…


  Maak melding

 117. Bericht door verdieping, op 30 april 2010 om 17:50
  toch straalt het evenement een hoog gezelligheidsgehalte uit en het broodje kebab was excuise.

  Fijn om te horen verdieping. Het is altijd gezellig op het plein tijdens evenementen. Ik heb vanmorgen in het Kroegje al geproost op onze majesteit en daarna ben ik ook nog een aantal uurtjes op het plein geweest. Jammer dat ik jou niet ben tegengekomen


  Maak melding

 118. Kebab? Er was alleen maar Br Köfte te koop verdieping, je gaat me toch niet vertellen dat je te diep in het glaasje had gekeken?:D

  Ook ik heb fanatiek om heen staan loeren maar voor zo ver ik kon zien heb ik geen Assendörper gespot, helaas.

  Ook wij zijn niet al te lang op t plein geweest, volgens mijn ouders was het er vorig jaar gezelliger.

  Nu zo ff kieken of k Wichert kan spoten en dan eind van de ochtend/begin middag misschien nog wel een bakkie met de plantman;D


  Maak melding

 119. Ik wil wichert natuurlijk gewoon graag spotten en niet spoten:D

  Wie heeft dat trouwens bedacht half 9 voetballen voor de D’s? Dat is een tijd voor Fjes!! Nou ja, voor de dag na koninginnedag is het GEEN tijd:D


  Maak melding

 120. goedemorgen allen,

  Ook hier in .attem leuke dagen gehad. Donderdag is het hier al begonnen met een optreden van De Spitfires.

  Gisteren ook van alles te doen geweest op het feestterrein en s’avonds een optreden van de band Jetset.
  Zelfs vanmiddag gaat het feest nog door voor de kinderen met leuke spelletjes en vanavond weer een optreden van een band in de feesttent.

  Blij dat ik wat beter te pas ben en er bij kan zijn.
  Zelfs al met de scootmobiel deelgenomen aan de polonaise 😀


  Maak melding

 121. Goedemorgen allen.
  Koko, goed om te horen dattut weer wat beter gaat.
  Ik neem aan dat jij voorop ging in die polonaise.
  Heb je de Kokobus al tactisch geposteerd op de dijk om de brugplaatsing te volgen.


  Maak melding

 122. Br Köfte was overigens heerlijk. Net zoals de turkse pizza’s die we meegenomen hebben want het begon weer eens te regenen toen we daar waren.
  Denk dat het door het slechte weer bijna overal minder gezellig was?
  Vuurwek was dit jaar wel mooi.
  Tis nu ook al weer pokke weer.

  He Koko mooi dat het weer een stuk beter met je gaat.
  Ben benieuwd of het nog druk word aan de Gelderse dijk.?


  Maak melding

 123. Ingrid naar ik heb begrepen verwachten ze over de 1000 man aan kijkers, maar met dit weer zal het wel tegenvallen. En die Br waren inderdaad errug lekker!

  Wat een eeuwig …..>:( weer!!

  Ga zo maar paar dvd?tjes kopen bij de Media Markt en dan deur maar niet meer uit.


  Maak melding

 124. Het is inderdaad k weer. Net even een paar boodschappen gedaan zeiknat. Vanmiddag nog ff naar A1.

  Denk inderdaad ook dat het niet druk zal worden aan de gelderse dijk.
  Of het moet nog droger worden.


  Maak melding

Reageer