Vrouwen fietsen voor Voedselbank Zwolle

Zwolle – Op donderdag 13 mei a.s. (Hemelvaartsdag) organiseert Soroptimistclub Zwolle een sponsorfietstocht voor de hele familie. De opbrengst is bestemd voor een bijdrage aan de aanschaf van een professionele koelcel voor de Voedselbank in Zwolle.

Er is een prachtige route uitgezet van 25 km in de omgeving van Zwolle met als beginpunt en eindbestemming Zwolle. Geïnteresseerden kunnen zich op 13 mei om 10.00 uur met fiets aanmelden bij het startpunt ter hoogte van de Hugo de Vrieslaan 6 te Berkum, Zwolle. Hier zal na inschrijving van alle deelnemers rond 10.15 uur het startschot van de fietstocht klinken. Onderweg is ruimschoots tijd voor het nemen van een consumptie, een rustpauze en ontspanning. Na afloop wordt er gezorgd voor een eenvoudige, doch voedzame lunch voor de fietsers!

Sponsoren

De sportieve deelnemers aan de sponsorfietstocht kunnen de te fietsen kilometers laten sponsoren door familie, vrienden en / of bedrijven. Op die manier kan er zoveel mogelijk geld bij elkaar gebracht worden voor de Voedselbank. Het sponsorgeld kan ter plekke worden overgedragen aan de organisatie die ervoor zorgt dat al het sponsorgeld op de juiste plaats terecht komt.

Aanmelden

Men kan zich aanmelden via tel.nr. 038-4549433 (Riksta Zwart)

of  per email: riksta.zwart@kpnplanet.nl

Inschrijfgeld € 5,00 per persoon  te voldoen bij de start.

Soroptimistclub Zwolle

Het is de tweede keer dat de Zwolse Sorpoptimistclub de sponsorfietstocht organiseert.

Soroptimistclub Zwolle maakt deel uit van de grootste wereldorganisatie van werkende vrouwen, Soroptimist International.

Deze organisatie stelt zich o.a. ten doel:

  • als serviceclub de lokale, nationale en internationale gemeenschappen te ondersteunen.
  • actief deel te nemen aan de besluitvorming op elk maatschappelijk gebied.
  • opkomen voor de rechten van de mens, die van de vrouw en het kind in het bijzonder
Artikel delen:

Reageer