Duurzame Leefstijl expo en workshop in Zwols Popfront

Zwolle – Op zondag 16 mei presenteert FRISGROEN de groene leefstijl items in het Zwolse Popfront. Er is een expositie van interieur architecten, fair trade producten zoals quilts, kledingruilparty, surprise van Swopteam, Stoere Vrouwen, aandacht voor cradle to cradle en in de oefenruimtes zijn workshops gepland zoals de duurzame verleidingskunst Burlesque.

 

 

Het leefstijlprogramma is in het teken van hergebruik ofwel upcycle. Dus neem een oude jurk mee om te ruilen. De groene leefstijl items zijn een aanvulling op het modefeest in het poppodium Hedon. Meer informatie over het mode- en leefstijl programma is te lezen op de website www.frisgroen.nu Zo is de Branie op deze lentedag in de groene mood. FRISGROEN biedt andere groene initiatieven een podium om zich te presenteren op deze leefstijl Xpo of om een workshop te geven. Het is nog maar een start om in contact te komen met andere groene initiatieven in de stad Zwolle. Zodat er een platform ontstaat van burgers , andere groene initiatieven en bedrijven. Om samen meer aandacht te generen voor duurzaamheid. Binnenkort is Groen doen eco-logisch.

Landelijke aandacht

FRISGROEN heeft ook landelijke aandacht. Stoere Vrouwen lanceert de nieuwe uniformen op de FRISGROEN catwalk. Ook is er sprake geweest dat zij aan wilde hakken voor het landelijke event. Urgenda komt met een filmcrew. Map Renes, initiatiefnemer FRISGROEN is gevraagd voor een promotievideoclip voor de nieuwe site van Urgenda. De Betere Wereld krant heeft een bericht geplaatst op de digitale krant.

De duurzame leefstijl expo is gratis. De Melting Pot verzorgd vega fingerfood en is te reserveren via de site van Hedon. Kaarten voor het modefeest in Hedon €10,- zijn te koop via de website van Hedon, bij Plato en VVV Zwolle.

Artikel delen:

Reageer