Benefiet Golftoernooi brengt 18.000 euro op

Zwolle – Zo’n 18.000 euro is bijeengebracht door de deelnemers aan het vijfde Ronald McDonald Benefiet Golftoernooi. Het weer was prachtig, de sportiviteit groot en alle deelnemers hebben 18 holes gelopen. De eerste prijs in de wacht gesleept door de Schutte bouw & ontwikkeling.

golf.jpg

Evenals de afgelopen jaren is de belangstelling van bedrijven uit de regio die met zakelijke relaties deelnemen groot. De opbrengsten van dit Benefiet Golftoernooi komen geheel ten goede aan het Ronald McDonald Huis Zwolle. Daarmee is het een belangrijke bron van inkomsten voor de jaarlijkse exploitatie en dus voor de continuïteit van het Huis. De inzet van velen hebben uiteindelijk deze dag mogelijk gemaakt, in het bijzonder Golfclub Zwolle die de baan wederom een dag belangeloos ter beschikking stelt.


Het Ronald McDonald Huis Zwolle biedt onderdak aan ouders van zieke of veel te vroeg geboren kinderen die in de Isala klinieken zijn opgenomen. De ouders worden fantastisch opgevangen door 70 vrijwilligers. Het Zwolse Huis is volledig zelfstandig, krijgt geen subsidies en is afhankelijk van giften, donaties of opbrengsten uit acties.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. wat een leuk initiatief van de golfclub, liefdadigheid moet bij eenieder hoog in het vaandel staan.
    Maarrr, heeft het er toevallig niets mee te maken dat ze practisch buren zijn en de golfclub graag een goed onderhouden RmD-huis ziet voor haar leden?


    Maak melding

Reageer