Stadscamping Zwolle zoekt 2.000 Happy Campers

Zwolle – Stadscamping Zwolle: een camping in Zwolle waar bezoekers kunnen genieten van hun vrije tijd. Om dit initiatief te realiseren heeft stadscamping Zwolle steun van leden nodig.

U kunt dit initiatief een warm hart toedragen door lid te worden. Met uw lidmaatschap draagt u bij aan de opstart en exploitatie van deze stadscamping voor Zwolle. Met 2.000 leden kan de camping van start gaan. De Happy Camper is de inwoner van Zwolle en omgeving die de stadscamping Zwolle een warm hart toedraagt. Voor € 35,- per jaar bent u lid. Op het moment dat de stadscamping haar poorten opent voor het publiek betaalt u pas voor uw lidmaatschap. U kunt zich aanmelden op http://www.stadscampingzwolle.nl.

Zodra stadscamping Zwolle is geopend hebben leden recht op twee overnachtingen per jaar met tent, gezinsleden en huisdier. Daarnaast ontvangen leden een certificaat waaruit de officiële status van Happy Camper blijkt. Leden kunnen ook gratis lid worden van de Happy Camper Society.

Naast deze voordelen biedt de status van Happy Camper nog meer. U mag meedenken bij ingrijpende beslissingen, denk aan bijvoorbeeld de inrichting van het terrein, de keuze voor een duurzaam energiesysteem of voor bebouwing. Belangstellenden kunnen zich aanmelden als Happy Camper en bijdragen aan de oprichting van stadscamping Zwolle.

Genomineerd voor MKB Innovatie Award 2010

Dit project is door MKB-Nederland genomineerd voor de Innovatie Award 2010. Van de ruim 500 initiatieven, is stadscamping Zwolle doorgedrongen tot de laatste 15. Een promotiefilm is in de maak en binnenkort te zien op de website. Op 25 mei wordt de winnaar bekend gemaakt op de Campus van de UT Eindhoven.

Volg de Stadscamping ook op Twitter. Volg en praat mee op http://twitter.com/stadscamping .

Artikel delen:
Reacties 3

Reageer