Uitburo sluit partnerovereenkomst met Bevrijdingsfestival

Zwolle – Het Zwols Uitburo heeft onlangs een nieuwe partner mogen verwelkomen. Aan het lijstje met partners kan sinds kort de naam van Bevrijdingsfestival Overijssel worden toegevoegd.

Terwijl de voorbereidingen in volle gang zijn voor de 20e editie van Bevrijdingsfestival Overijssel, woensdag 5 mei in en om het het Park de Wezenlanden, kon er nog wel een gaatje worden gevonden om de overeenkomst definitief te beklinken. Volgens Arjan Duijn, voorzitter Stichting Bevrijdingsfestival Overijssel is het partnerschap een logische keuze. “Bevrijdingsfestival Overijssel vindt het belangrijk om een breed vertakte organisatie te zijn die met alle geledingen van de Overijsselse en Zwolse samenleving nauwe banden onderhoudt. Dat gecombineerd met het feit dat het Zwols Uitburo en BFO ook een gezamenlijk belang hebben bij communicatie over ons evenement zijn voor ons van belang geweest om partner van het Zwols Uitburo te worden”.

Het Zwols Uitburo zal tijdens het Bevrijdingsfestival Overijssel op diverse manieren zichtbaar zijn. “Op het grote LED scherm naast het hoofdpodium maar ook door aanwezigheid op de Festivalmarkt op de Wethouder Alferinkweg” aldus Tamara Toering van het Zwols Uitburo. “Wij willen graag zoveel mogelijk mensen wijzen op het ruime aanbod wat onze stad heeft op cultureel uitgaansgebied. Het Bevrijdingsfestival is hier, kijkend naar de bezoekersaantallen van de afgelopen jaren, een mooi platform voor”. Het Bevrijdingsfestival Overijssel is de eerste grote culturele evenementenorganisator die zich aansluit bij het netwerk van het Zwols Uitburo. De verwachting is dat in de nabije toekomst meerdere culturele evenementenorganisaties dit voorbeeld zullen volgen.

Artikel delen:

Reageer