Vakantie Sport Spektakels in Stadshagen en Zwolle-Zuid

Zwolle – Met het Vakantie Sport Spektakel wil SportService Zwolle de kinderen vooral het plezier van sport en bewegen laten ervaren en een gezonde en actieve leefstijl bevorderen. Tevens is het voor de sportverenigingen een mogelijkheid zich te profileren in de wijk. Daarnaast is het aanbod van activiteiten in vakanties vaak klein en speelt SportService Zwolle hierop in door een zinvolle vrijetijdsbesteding op het gebied van sport en bewegen aan te bieden.

In Stadshagen wordt in de meivakantie samenwerking met enkele sportverenigingen het Vakantie Sport Spektakel voor kinderen van groep 1 t/m 8 van de basisscholen uit Stadshagen en Westenholte georganiseerd. Op maandag 3 mei vindt het Spektakel plaats op het sportpark van korfbalvereniging CKV Sparta. Om 10.00 uur begint het programma voor de kinderen uit groep 1 t/m 4. Vanaf 9.30 uur kunnen zij zich nog inschrijven voor de activiteiten. De kinderen uit groep 5 t/m 8 zijn vanaf 12.30 uur van harte welkom bij de het Vakantie Sport Spektakel. Om 13.00 uur start het programma en kunnen de kinderen kennismaken met verschillende sport- en bewegingsactiviteiten. In samenwerking met enkele sportverenigingen uit Stadshagen worden activiteiten als korfbal (CKV Sparta), tennis (TC’91 Stadshagen), jeu de boules (Blauwvingers) en taekwondo (ITF Zwolle) geheel gratis aangeboden.

De kinderen uit Zwolle-Zuid kunnen dinsdag 4 mei terecht bij het Vakantie Spektakel dat daar in samenwerking met Travers welzijn wordt georganiseerd. Deze dag kunnen de kinderen zowel sportief als creatief aan de slag met het thema ‘Wereldspelen’. Op het grasveld bij de Gerenlanden worden van 10.00 tot 14.30 uur doorlopend activiteiten georganiseerd voor alle groepen van de basisscholen uit Zwolle-Zuid. Tussendoor wordt er een gezamenlijke lunch genuttigd. Opgeven voor deelname aan de activiteiten is mogelijk via de website van Stadskids.

Artikel delen:

Reageer