Feest met Broot en Wolter Kroes in Oranjetent

Zwolle – De Centrale Commissie Oranje (CCO) had vrijdag in samenwerking met PBN Music en events in de Oranjetent op het Grote Kerkplein een fraai feestprogramma voor de Zwollenaren.

broot_2.jpg

In de Oranjetent kwamen diverse artiesten langs deze dag. De Herman Brootband en Wolter Kroes waren de publiekstrekkers vrijdagavond. De Broot coverband bezorgde menig Zwollenaar kippevel met de soms verbluffende gelijkenis met de geboren Zwollenaar Herman Brood. Vergezeld van de Bombita’s en soms een fles whisky aan de mond imiteerde zanger Jos van der Horst de ‘rock ’n roll junkie’. Wolter Kroes gooide het over een hele andere boeg, feesten! Hij wist met zijn nimmer aflatende enthousiastme de nagenoeg volle tent op z’n kop te krijgen. Goeie ’s morgens Juffrouw Jannie sloot het Koninginnefeest in de tent af.

broot_1.jpg
De Bombita’s Kathy van den Heiligenberg en Prisca Teeken…

broot_10.jpg

broot_11.jpg

broot_3.jpg

broot_7.jpg

broot_12.jpg

broot_6.jpg

broot_9.jpg

broot_4.jpg

broot_5.jpg

broot_8.jpg

Artikel delen:
Reacties 7
 1. Ja, BrooT eens gezien: super idd. Maar buiten die volle tent was het ongetwijfeld minstens even gezellig.

  ===============

  Editted vanwege off-topic en reclame.


  Maak melding

 2. BrooT was echt geweldig! Een genot om naar te kijken en te luisteren. Als je ze nooit hebt gezien geloof je het niet wanneer iemand je verteld dat de gelijkenis van de zanger zo groot is met Herman. En de Bombita’s zijn echt cooool!!!! :D:D


  Maak melding

 3. Als Broodfan had ik toch echt even weer nostalgische gevoelend bij dit heerlijke optreden van Broot. Leuke act, vol enthousiasme, goeie muzikanten, vooral de sologitarist JP wist hem goed te raken en ook de Bombita’s deden het geweldig. Mooi met de beelden van Ivo op de achtergrond. Organisatie, bedankt voor het boeken van deze band en Broot, jullie waren geweldig.
  8)


  Maak melding

Reageer