Ziggo verbindt naam aan danspodium Bevrijdingsfestival

Zwolle – Ziggo Studio heeft haar naam verbonden aan het nieuwe extra dance podium van Free2Dance: ’Ziggo Studio Dance Stage’.  Met het ondertekenen van het sponsorcontract voor 2010 start Ziggo Studio de samenwerking met het Bevrijdingsfestival Overijssel. Ziggo heeft onlangs in Zwolle haar eerste ‘ Studio’  geopend en wil graag betrokken zijn bij maatschappelijke initiatieven in Zwolle.

Dico Ariesen, retailmarketeer van Ziggo: “Wij waren in gesprek met het Bevrijdingsfestival Overijssel om te praten over een samenwerking vanaf 2011, totdat de mogelijkheid zich voordeed om nu in te stappen en onze naam te verbinden aan het nieuwe extra dance podium. De bezoekers van het festival behoren tot de doelgroep van Ziggo, daarnaast willen we met de opening van onze ‘ Studio’ in Zwolle ook graag maatschappelijke lokale initiatieven steunen. Het Bevrijdingsfestival Overijssel is naar onze mening een perfect initiatief.”

Voorzitter Arjan Duijn van de Stichting Bevrijdingsfestival Overijssel is zeer verheugd met deze samenwerking: “In deze tijd is het lastig om sponsoren te vinden. De samenwerking met Ziggo Studio komt als zeer gelegen. Om de vele te verwachten bezoekers aan het Free2Dance podium voldoende ruimte en entertainment te kunnen bieden, hebben we in overleg met de gemeente Zwolle besloten om een extra dance podium te realiseren. Het is dan geweldig dat Ziggo Studio bereid is geweest om dit jaar al in te stappen en een substantiële sponsorbijdrage te leveren!”

Kijk voor meer informatie op www.bevrijdingsfestivaloverijssel.nl

Bevrijdingsfestival Overijssel Bevrijdingsfestival Overijssel in Zwolle is uitgegroeid tot het grootste en meest toonaangevende bevrijdingsfestival van Nederland. Vorig jaar bezochten ruim 140.000 mensen het festival. Naast optredens van bekende artiesten worden ook cultuur- en kunstprojecten georganiseerd voor jong en oud. Ruim 800 vrijwilligers en diverse subsidiënten, donateurs en sponsoren maken het bevrijdingsfestival Overijssel mogelijk. 

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer