Jean Paul Ndizeye onwel tijdens wedstrijd vv Berkum

Zwolle – De wedstrijd Berkum tegen Go Ahead Kampen is in de 66e minuut bij een 2-1 stand stilgelegd  in verband met het onwel worden van Berkum-speler Jean Paul Ndizeye. Hij is op het veld behandeld door ambulancepersoneel en daarna met spoed vervoerd naar het ziekenhuis.

De laatste berichten van zondagmiddag over de gezondheidsituatie van Jean Paul Ndizeye zijn, dat hij weer zelfstandig ademt. In die zin is zijn situatie stabiel te noemen. Komende dagen zal nader onderzoek moeten uitwijzen hoe zijn situatie zich verder zal ontwikkelen.

Artikel delen:
Reactie 1
 1. Berkum-speler Jean Paul Ndizeye is maandag in de loop van de dag weer bij kennis gekomen en heeft ook weer gepraat met zijn bezoekers.

  In de komende dagen zullen verdere onderzoeken plaatsvinden naar de oorzaken van het plotseling instorten van Jean Paul in de wedstrijd van afgelopen zaterdag tegen Go Ahead Kampen. Het eerste onderzoek heeft geen specifieke afwijkingen van zijn hart of andere organen aangetoond. Hoewel hij nog erg moe is, lijken het snelle bij kennis komen en zijn goede reacties bemoedigende tekens te zijn al is het nog veel te vroeg om enige zekerheid te hebben over de mate van zijn herstel.

  Jean Paul kan zich wel herinneren wat er vóór de wedstrijd van afgelopen zaterdag is gebeurd maar wat zich in het duel zelf heeft afgespeeld weet hij niet meer. Wel was zijn mening snel geformuleerd toen hem door teamgenoot Jeffrey Pohowainjaan werd verteld dat Berkum met 2-1 voor stond op het moment dat hij buiten kennis raakte. ⤽We moeten die wedstrijd wel winnen,⤝ was zijn commentaar.

  Binnenkort zullen via deze site nadere mededelingen worden gedaan voor mensen die Jean Paul eventueel in het ziekenhuis willen bezoeken.

  Het restant van de wedstrijd Berkum-Go Ahead Kampen, die in de 66e minuut bij een stand van 2-1 werd gestaakt, wordt aanstaande donderdagavond uitgespeeld. Er wordt om 19.30 uur afgetrapt.  Maak melding

Reageer