Halve Marathon Zwolle

Zwolle – De 10e editie van de Zwolse Halve Marathon vindt plaats op 12 juni 2010. De inschrijving voor zowel de Halve Marathon, de Wavin 4 Engelse Mijlen en de Rabobank Business Run is reeds gestart. De inschrijvingen lopen nu al 15% voor op vorig jaar.

Het Groene Land Achmea Zwolse Halve Marathon Festival is al tien jaar lang een bijzonder evenement. Sport en gezelligheid gaan hier erg goed samen. De hardlopers worden aangemoedigd door duizenden supporters en weten iedere keer weer harder te lopen door de aanmoediging van het publiek. Ook nu zal het evenement groots worden. Dit maakt dat het Zwolse Halve Marathon Festival al tien jaar lang een feest is om te lopen en een feest om naar te kijken. De onderdelen Het Groene Land Achmea Zwolse Halve Marathon Festival kent de volgende onderdelen: Groene Land Achmea Zwolse Halve Marathon (21.1 kilometer) Deze Halve Marathon met nationale status en tevens KNAU – gecertificeerd heeft een aanloop naar het centrum. 3 rondes kennismaken met de historische binnenstad van Zwolle.

Wellicht wordt dit tiende jaar het parcoursrecord verbeterd. Wavin 4 Engelse mijlen (6,4 kilometer) Een instapwedstrijd of dé wedstrijd. Voor iedereen die zich wil bewijzen is dit de kans. Rabobank Business Run (21.1 kilometer).

Uiteraard ook dit jaar weer een live verslag van RTV Oost. Laat deze kans niet voorbij gaan en schrijf in op www.halvemarathonzwolle.nl Deze tiende editie wordt een nog groter feest voor hardloper en publiek.

Artikel delen:
Reacties 9
 1. In Kenia kennen ze geen carnaval,daar trainen ze ,dus kans op winnen vele malen groter,dan hier zitten klagen en afkraken.


  Maak melding

 2. Je kunt nog in training Verdieping. Gewoon wat dingen laten staan, zelf-discipline en hard zijn voor jezelf!

  Zeg maar: Gewoon ff wat anders?


  Maak melding

 3. Ik ga ervanuit dat ook dit jaar de keniaanse broodlopers weer met de prijzenpot zullen vertrekken.

  Hoeft niet hoor, als jij harder loopt neem jij de pot mee.


  Maak melding

Reageer