Selesta bouwt de dijkwoningen in Westenholte

Zwolle – De gemeente Zwolle heeft in de afgelopen maanden via een openbare inschrijving gezocht naar een bouwer, ontwikkelaar of woningcorporatie die vier dijkwoningen wil realiseren in Westenholte. Hierop zijn vier reacties binnengekomen. Donderdag 29 april heeft de notaris door middel van een loting bepaald dat Selesta Projecten BV uit Zwolle de dijkwoningen mag gaan bouwen.

De woningen vallen, met een v.o.n.-prijs vanaf € 480.000, – inclusief BTW, in de categorie duur. De grootte van de kavels zijn respectievelijk 535m², 546m², 692m² en 767m². De toekomstige woningen liggen aan de oostkant van Westenholte, die wordt ontsloten door de Westenholterbrug. Het fietspad wordt vanaf deze brug via een vloeiende lijn Westenholte ingeleid, waarna het fietsverkeer zich splitst richting de Ridder Zwederlaan en de Voorsterweg. Deze landschappelijke entree wordt straks verder versterkt door de nieuwe dijkwoningen.

De gemeente Zwolle gaat het bouwvlak bouwrijp maken, waarna Selesta Projecten BV de bouwrijpe grond kan afnemen van de gemeente en kan starten met de bouw van de woningen.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Vanaf 480.000 en nu maar hopen dat Selesta ze kwijt raakt.Ik weet er nog 1 te koop op een heeeeeeel mooi plekje met 4 keer zoveel grond.Komt geen fietser vlak langs de deur en je gooit zo je hengeltje uit achter thuis,als je er 1 hebt tenminste


    Maak melding

  2. Het fietspad wordt vanaf deze brug via een vloeiende lijn Westenholte ingeleid,

    Nou vloeiend, ik noem het meer haakse bochten


    Maak melding

Reageer