Zilveren jubileumspeld voor Christa Westerhof

Zwolle – Christa Westerhof is 25 jaar als directeur verbonden aan Boekhandel Westerhof. Ter gelegenheid hiervan kreeg zij de zilveren jubileumspeld van de Koninklijke Vereniging van het Boekenvak uitgereikt.

 westerhof_1.jpg
Foto: Elisabeth Algra

De speld werd haar op 1 mei overhandigd door haar moeder Tini Westerhof-Hartman, die zelf in het bezit is van de gouden jubileumspeld, wegens 40 jaar trouwe dienst.

Artikel delen:
Reacties 9
 1. Christa van harte gefeliciteerd.

  Hoe is het eigenlijk met die verkoper met die handschoentjes, die heb ik al in geen maanden meer gezien bij Westerhof. Hij heeft daar ook jaren gewerkt volgens mij al onder de oude mw Westerhof


  Maak melding

 2. Goede boekhandel.
  Kocht er al boeken toen de zaak nog op de Melkmarkt zat, in de jaren zestig.
  Maar toen waren er nog vier boeken-zaken in de binnenstad of eigenlijk vijf.
  Zelhorst in de Luttekestraat, Giethoorn op de Oude Vismarkt, waar ik het meest kocht in die tiid en boekhandel Waanders, in opkomst. De vijfde koopplek bevond zich op de Vijfhoek, kocht hier nog wel eens een Zwart Beertje, de beroemde goedkope pocket serie van uitgeverij Bruna. Burghart was de naam van deze bescheiden zaak.


  Maak melding

 3. Gefeliciteerd!
  Jullie hebben inderdaad een heel fijne boekhandel! Ik ben dan ook erg blij dat we die hier in de wijk ook hebben! En ik hoop er nog jaren gebruik van te mogen maken!


  Maak melding

Reageer