Palm Beach Life in Zwolle

Zwolle – Op 8 en 9 mei staat het strand van de Agnietenplas in Zwolle in het teken van beach volleyball, entertainment en fun. Tijdens deze dagen wordt er op rond de 30 velden door ongeveer 200 teams op verschillende niveaus beach volleyball gespeeld van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Tevens zijn op 8 en 9 mei acht dames- en acht herenteams actief in de Eerste Divisie. En spelen zestien heren- en zestien damesteams op 9 mei hun wedstrijden in de Tweede Divisie. Het weekend in Zwolle is het eerste toernooiweekend van het ‘Palm Beach Life Beach Volleyball Circuit 2010’. Check voor meer informatie www.beachvolley.nl.

De lokale organisatie van het Eerste Divisie Beach Volleyball in Zwolle is De Pelikaan samen met Landstede/VC Zwolle. ‘Wij zijn erg blij met de samenwerking met de Nevobo en FreeTime, om als eerste lokatie dit jaar te mogen starten en daarnaast ook gelijk het Palm Beach Life op een steenworp afstand van onze vereniging te mogen verwelkomen’, aldus Diederik Meijntjes, verenigingsmanager ‘de Pelikaan’. De Pelikaan heeft onder andere wildcards mogen vergeven aan lokale spelers als Jelle Hilarius en Thomas van Vliet. Daarnaast speelt ook het Zwolse duo Duncan Budinger en Lennart Huijbers mee met een verkregen wildcard. Beide dagen starten de wedstrijden om 9.00 uur en zullen rond 17.00 uur de finales zijn. Het 1e divisie toernooi is gratis toegankelijk en vindt plaats aan de Haersterveerweg in Zwolle.

Het Palm Beach Life Beach Volleyball Circuit is de hele zomer, van begin mei tot eind augustus, aanwezig door heel Nederland en België. Van Vrouwenpolder tot Scheveningen en van Bussloo tot Ameland. Dit jaar zijn er ook twee nieuwe locaties, Brouwersdam en Ouddorp, toegevoegd. Dit seizoen wordt het circuit verspreid over eenentwintig weekenden op 16 locaties (soms wel 2 per weekend). Zo’n 400 tot 2500 actieve beach volleyballers genieten hier van de zomerse omstandigheden, sporten, loungen at the beach, een koude Palm, relaxte muziek, diverse side events, prettige sfeer, stoere mannen en mooie meiden. Het Palm Beach Life Beach Volleyball Circuit typeert zich door de gehele sfeerbeleving om het evenement heen. Naast de beach volleyball wedstrijden kan men terecht op het centre court voor een verfrissend drankje, winkelen in de Beach Shop of genieten van de vele andere side events die op elke locatie georganiseerd worden. Zo is het ook voor de bezoeker zeker de moeite waard om langs te komen.

Het is voor alle niveaus mogelijk om in te schrijven, van beginners tot gevorderden. Surf naar www.beachvolley.nl voor alle informatie over het Palm Beach Life Beach Volleyball Circuit. Hier kan het team worden ingeschreven, zowel online als schriftelijk! Of telefonisch met 0900-3733846 (€0,15 p.m.). Doe mee of kom kijken!

 

Artikel delen:

Reageer