Woensdag 12 mei open huis Dimence Stadshagen

Zwolle – Op woensdag 12 mei tussen 15.00 en 17.00 uur kan iedereen een kijkje komen nemen in het nieuwe appartementencomplex van Dimence. Dit complex aan de Hagensvoordestraat – naast de locatie Eerdelaan – gebruikt Dimence als voorziening voor mensen met langerdurende psychiatrische problemen op meerdere levensgebieden, zoals wonen, leren en werken.

Het zijn mensen voor wie het leven niet altijd even gemakkelijk is, waardoor zij tijdelijk of blijvend begeleiding nodig hebben. De cliënten worden begeleid en ondersteund door verpleegkundigen om zo zelfstandig mogelijk te leven. Hierbij maken we zoveel mogelijk gebruik van ‘gewone’ voorzieningen in de maatschappij.

Het gebouw heeft een vriendelijke uitstraling en past prima in de architectuur van de wijk. Het bestaat uit twintig woonappartementen, een huiskamer en een teampost. Onze cliënten komen voor het grootste gedeelte van een tijdelijke locatie in Deventer, en daarvoor van het voormalig Franciscushof in Raalte. Woningcorporatie deltaWonen heeft het gebouw gerealiseerd. Dimence huurt het gebouw van deltaWonen.

Artikel delen:

Reageer