Popfront viert 28e verjaardag!

Zwolle – Popfront viert haar 28e verjaardag. Daarom viert het popcentrum op zaterdag 15 mei een feestje vanaf 15.00 uur met Till Seven, Street! en Docters Order. Kom langs en geniet, onder het genot van een drankje, van deze drie bands. 

Till Seven is een band met twee passies, namelijk God en muziek. Hun muziek loopt uiteen van rauw en stevig, naar klein en ingetogen om vervolgens ook uitbundig te worden met fraaie solo’s. Alle muziek wordt gezongen en gespeeld vanuit de harten van de muzikanten, om door te kunnen dringen in die van het publiek.

Street! staat ook wel bekend als de Herman Brood tribute band. Ze spelen met passie de bekende en minder bekende nummers van Herman Brood en zijn Wild Romance. Samen met hun ‘Bombita’s’ geven ze een geweldig optreden weg die oude tijden weer doen herleven. Wat wil je nou nog meer in de stad waar Herman geboren is, op de verjaardag van Popfront?

Een band uit Zwolle zelf natuurlijk! Docter’s Order is een Zwolse funk-, soul en popband. Ze spelen veelal covers van onder andere Stevie Wonder en Prince, maar dan wel geheel volgens eigen interpretatie waardoor alle nummers fris en dansbaar zijn. Het is een band die, op advies van de dokter, er elke keer weer een feestje van maakt!

Op zaterdagen is Popfront geopend vanaf 14.00 uur. De toegang is, zoals altijd, gratis. Popfront is gevestigd aan de Burgemeester Drijbersingel 5 in Zwolle. 

Artikel delen:

Reageer