Aanmelden Gouden Sportboek Zwolle 2010

Zwolle – Zwolse sporters die een bijzondere sportieve prestatie hebben behaald, kunnen tot 1 juli 2010 aangemeld worden voor ondertekening van het Gouden Sportboek van de gemeente Zwolle.

Elk jaar worden sporters uitgenodigd om het boek te ondertekenen tijdens een officiële en feestelijke bijeenkomst. Dit jaar vindt de ondertekening plaats op woensdag 29 september a.s. van 16.00 tot 18.30 uur in het nieuwe Landstede Sportcentrum, Hogeland 10 in Zwolle. De ondertekening is één van de activiteiten tijdens de openingsweek van het sportcentrum. Sporters die in aanmerking komen voor ondertekening kunnen tot 1 juli 2010 aangemeld worden op www.zwolle.nl/goudensportboek (via de knop ‘Aanmelden Gouden Sportboek). Hier staan ook de voorwaarden voor aanmelding. Aanmelden kan ook via de websites van Topsport Overijssel (www.topsportoverijssel.nl (regio Zwolle) en Stichting Sportservice Zwolle (www.sportservicezwolle.nl).

Gouden Sportboek

De gemeente Zwolle heeft in 1988 het ‘Gouden Sportboek’ in het leven geroepen als eerbetoon aan Zwolse sporters die in hun sport een bijzondere sportieve prestatie hebben behaald. Deze sporters dragen bij aan een positieve uitstraling van de stad en hebben bovendien een belangrijke voorbeeldfunctie voor andere Zwollenaren. Door hun prestaties stimuleren zij anderen om ook te gaan sporten.

Tot op dit moment hebben ruim 150 top- en breedtesporters het boek ondertekend, en daar is Zwolle trots op!

Artikel delen:

Reageer