Fusion Of Dance Zwolle

Zwolle – Na het succes vorig jaar van de eerste editie van Fusion of Dance Festival in Zwolle kon het niet uitblijven dat er een tweede editie moest komen. High Energy Events en Studio TaS zijn ook dit jaar weer gefuseerd. Zij zullen op zaterdag 22 mei het parel witte strand, de groene heuvels en het azuurblauwe water van de Wijthmenerplas laten samensmelten met heerlijke beats, bekende DJ’s, festivaltenten, mooie decors en bovenal een uitbundig publiek.

 

Studio TaS en High Energy Events hebben het voornemen om de eerste editie te overtreffen. De tweede editie van het grootste outdoor dance-festival van Zwolle en regio zal dan ook plaats gaan bieden aan 20.000 dansende voetjes en 20.000 wevende handjes! Om de vele feestgangers genoeg ruimte te bieden op de Wijthmenerplas wordt het festivalterrein uitgebreid. Zo komt er naast de reeds bestaande podia van LIPGLOSS, Megabase en Onlytechno een extra podium; Sound of Energy. Dit concept van High Energy Events is een fusion van stevige club en heerlijke (hard-)trance.

Het festivalterrein wordt verder aangevuld met verschillende projecten, attracties, marktkraampjes en niet te vergeten; een aparte grote foodarea waar ruimte genoeg is voor iedere bezoeker om ‘picknickend’ zijn eten te nuttigen.

Kortom, genoeg ingrediënten om op een warme lentedag te laten samensmelten tot Fusion of Dance Festival! Meer info en voorverkoop tickets: www.fusionofdance.nl.

Artikel delen:
Reacties 14
 1. Hier zijn we lekker klaar mee, bak met herrie.
  zelfs hier in het groenste dorp van de stad moeten we de slaapkamerramen sluiten om enigzins te kunnen ontsnappen aan de kakafonie aan geluiden die dit festival met zich meedraagt.


  Maak melding

 2. @ verdieping.. kun jij nou echt niets anders dan klagen, klagen klagen?? wat een boeiend leven zul jij hebben. anders kom je ook naar fusion of dance, drinken we een biertje, of 2;D:o


  Maak melding

 3. Iemand die niet 18 is en er toch heen gaat?
  En vraag me af of ze daar streng in zijn, dat er alsnog een kans is dat ik binnen kan komen?


  Maak melding

Reageer