Custom Cruisers fietstocht

Zwolle – Custom Cruisers Zwolle trapt het nieuwe fietsseizoen af op zondag 9 mei met een Lente Cruise voor beachcruisers, lowriders en chopperbikes.

Iedereen met een bijzondere fiets is welkom. De organisatie gaat er een sportieve en vooral gezellige middag van maken. De aanvang is om 12.30 uur op de Eekwal Werf (in het centrum van Zwolle). De eerste stop is op het Assendorperplein waar op dat moment live Muziek In De Tent is met Swelter (gitaarpop). Van daar fietsen de sportievelingen verder naar Hattem en Zalk. Tussendoor wordt er natuurlijk een stop gemaakt op mooie plekken in de omgeving. Eindpunt is weer Eekwal Werf.

De organisatie hoopt op een grote opkomst! Elke tweede zondag van de maand organiseert Custom Cruisers een nieuwe cruise.

Meer informatie op www.customcruiserszwolle.nl

Artikel delen:
Reacties 10
 1. Ik weet niet of ze wel iedereen met een bijzondere fiets bedoelen. Op de website spreken ze dus over de cruisers/riders en andere custom bikes.

  Wanneer is iets een custom bike?


  Maak melding

 2. `Custom` is origineel een motorfietsclassificatie. Een custom was oorspronkelijk een motor die aan de persoonlijke smaak van de eigenaar is aangepast.


  Maak melding

 3. Tja, of komt de term ‘custom’ bij auto’s vandaan? Zou ook kunnen gok ik.

  Maar dan mag mijn fiets ook wel een custom genoemd worden 😀 (maar nee, ik heb niet in de planning om mee te rijden)


  Maak melding

 4. ‘Custom made’ is iets (maakt volgens mij niet uit wat voor iets, dus kàn een fiets zijn) dat voldoet aan de eisen van de ‘customer’ oftewel de klant.
  Mijn fietsen zijn dan inderdaad ook een ‘custom cruiser’! 😀


  Maak melding

Reageer