Gewapende overval

Zwolle – Maandagavond 3 mei rond 23.30 uur, heeft bij een horecagelegenheid aan de Th. a Kempisstraat een overval plaatsgevonden. Een 20-jarige medewerker van de zaak was aan het afsluiten toen er plotseling twee onbekende mannen bij hem in de zaak stonden. Zij eisten geld van de man en bedreigden hem met een steekwapen. Vervolgens gingen zij er met een hoeveelheid geld vandoor.

De politie heeft een uitgebreid onderzoek ingesteld en is op zoek naar eventuele getuigen. De signalementen van de daders luidt als volgt: Dader 1: man, getinte huidskleur, 20 tot 25 jaar, 1.80 meter of iets kleiner, postuur normaal, droeg soort vest met capuchon (lichtgroen camouflage kleuren), donkerkleurige sjaal voor mond. Dader 2: man, getinte huidskleur, 20 tot 25 jaar, droeg donkere kleding. Getuigen of mensen die rond dit tijdstip iets verdachts gezien hebben, worden verzocht contact op te nemen met de politie op 0900-8844.

Artikel delen:
Reacties 16
 1. laten we eerlijk zijn, dit soort laffe overvallen moeten eens stoppen…het gebeurt steeds meer… we weten allemaal welke types het zijn (let op TYPES geen afkomst) maar deze laffe achterbakse minderwaardige zielige en vooral trieste daden komen van het tuig dat steeds meer voorkomt, en ik , ik gun ze het niet het licht in de ogen!!!


  Maak melding

 2. de knipoog is duidelijk simon. ik vind het eerlijk gezegd nogal shabby tentjes daar in de thomas a kempisstraat. het zou mij daarom niets verbazen als deze onbekenden toch niet zo onbekend zijn als het stukje doet geloven


  Maak melding

 3. Shabby tentjes? Misschien in het laatste stukje naar de Bisschop Willebrandlaan maar het is echt al een heel stuk opgeknapt op de Thomas a Kempistraat.

  En tja, shabby tentjes of niet, gewoon vanaf blijven!! Is niet van hun!


  Maak melding

 4. Het is minder belangrijk waar het gebeurt, maar dát het gebeurt…
  Sterkte voor de medewerkers die het hebben meegemaakt.


  Maak melding

 5. Hartelijk dank voor deze spontane reactie. Ik wou dat ik zo scherp van geest was als zwolse, zoals we veelal kunnen lezen in haar sympathieke politieke inzendingen.


  Maak melding

Reageer