Festivalterrein afgesloten

|   Laatste wijziging

Zwolle – Het festivalterrein van Bevrijdingsfestival Overijssel is vol. In overleg met de politie is besloten om het terrein af te sluiten tot nader bericht.

Zodra de balans in de publieksstromen hersteld is, gaat het terrein weer open. Hou de website en de borden in de gaten voor meer informatie! Aldus de organisatie van het Bevrijdingsfestival.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

27 gedachten over “Festivalterrein afgesloten”

  1. ik had dit al verwacht. de toestroom van mensen is veel te groot. wanordelijk en onoverzichtelijk.
    gelukkig is het wel uitermate geschikt festival weer.

  2. %$#@^%&*$% >:( >:(
    Ik had toch vrij weinig problemen met vreemdelingen – maar nu maken ze het mij onmogelijk om naar “mijn” festival te gaan >:( >:(
    Naja. Omdat het 5 mei is zal ik rustig blijven 😉

  3. ik denk da t de gehele wbl-zwolle staf al een gematst plekje heeft weten te bemachtigen op het festival terrein.

  4. N.B.: De politie adviseert mensen die woensdag nog het bevrijdingsfestival in Zwolle willen bijwonen thuis te blijven. Door de grote toestroom is het te druk in de stad. Op het festivalterrein alleen al waren rond 16.00 uur zo??n honderdduizend mensen aanwezig. Ook de hele binnenstad is vastgelopen, meldt een politiewoordvoerder.

    De sfeer is ondanks de drukte goed en er zijn geen grote problemen. De politie verwacht wel dat het later onrustig kan worden als veel bezoekers huiswaarts keren. De treinen kunnen dan de grote stroom feestvierders volgens de zegsman waarschijnlijk niet aan. Tot nu toe hebben de treinen geen problemen gehad door de drukte.

  5. @Natascha – ik denk heel goed, omdat ik net lees dat het weer open is. Ik ga dus snel – doooeeeei 😀 😀

  6. 5 mei= mensenmassa’s, voetje voor voetje schuifelen, hekken, omlopen om thuis te komen, half uur lang in de rij staan voor muntjes, niet met gewoon geld kunnen betalen. Echt een ‘vrij’ gevoel. 😀 Klaagklaag

  7. Ben blij dat het op het backstage terrein een stuk rustiger was… ;D maar inderdaad, dit is echt dé max voor Zwolle. Het was zo ongelovelijk druk dat het een hele lange tijd kostte om van de ene kant van het veld naar de andere kant te komen. Tel daarbij op dat er nog een flink aantal meiden waren die flauw vielen, het nodige getrek en geduw tijdens wilde rocknummers… Het was soms kunst en vliegwerk voor de security om op tijd ergens bij te zijn. Verder een prachtige dag met ‘redelijke’ muziek en lekker weer. 🙂

  8. We kunnen hier in zuid de muziek horen. Gaaf. Ook mijn jongste heeft bekers gzeocht en er een leuk zakcentje mee verdient. Hij kan er een mooie camera van kopen.

    Hoop dat de terug reis voor iedereen ook goed verloopt. Ook voor de omgeving, zag vanmiddag toen wij terug fietsten al een opstootje tussen buurtbewoners en een stel aan geschoten pummels.

  9. @natascha – het was er prima! 🙂 Bedankt voor de tip. Heb nog lekker kunnen luisteren bij Kane en JXL. Jammer dat het zo druk is bij de muntenverkoop – anders hadden ze echt meer aan mij kunnen verdienen 😉

Reacties zijn gesloten.