Junkie XL sluit succesvol Bevrijdingsfestival af

Zwolle – Het Bevrijdingsfestival Overijssel in Zwolle is ondanks de grote drukte een succes geworden. Naar schatting 180.000 festivalgangers verbleven woensdag op of bij Park de Wezenlanden of in de binnenstad van Zwolle. Zwolle kan zich nu zeker het grootste Bevrijdingsfestival van Nederland noemen!

bvo_3.jpg
Kane

’s Avonds was het nog erg druk bij het stadspark. Liefhebbers van muziek en gezelligheid waren met name op de optredens van Kane en Junkie XL afgekomen. Op het centrale plein vormde zich een swingende menigte. Naast de landelijk bekende publiekstrekkers waren er ook tal van andere mooie en bijzondere optredens op kleinere podia. Voorbeelden daarvan waren optredens van Gruppo Sportivo en Caro Emerald in het Abbot theater aan de Schuurmanstraat. Al met al werd het een groot muziekfesst in Zwolle waar de organisatie met trots op terug kan kijken.

bvo_6.jpg
Gruppo Sportivo

img_8245_copy.jpg
Caro Emerald

5-5-2010_avond-694.jpg

bvo_5.jpg

bvo_4.jpg

 bvo_7.jpg

bvo_8.jpg
Junkie XL sluit het Bevrijdingsfeest af… 

Artikel delen:
Reacties 7
 1. Smaken verschillen, maar na twee nummers KANE had ik het wel gezien, veel te plastisch.

  Going Back to the Zoo was erg goed. Met dit optreden hebben ze wat mij betreft een plaats op het hoofdpodium verdiend voor het BFO van 2011.


  Maak melding

 2. kane was ge-wel-dig! ik vond het heel gaaf dat hij ineens het plubliek inging om op dat tentachtige ding te gaan zitten zingen!
  ik heb geweldige foto’s gemaakt, volgend jaar zeker weer naar BFO!!
  xx..
  😀


  Maak melding

 3. De Franstalige live sensatie ⤽Le Roi Mort⤝ stond vanaf half negen geprogrammeerd op het akoestische podium van het Zwolse Popfront. Dat er weinig heilige huisjes meer bestaan voor deze polka chaoten bleek al snel na het aanslaan van de eerste akkoorden: het complete veld veranderde in één dampende feestende massa, die overladen werd met de honderden stokbroden die band wist mee te smokkelen ter completering van hun act. Gewapend met een viool, accordeon ,een contrabas, een Spaanse gitaar en drie sympathieke zangers weet de band als geen ander hoe je een feest moet bouwen. Volgend jaar hoofdpodium!


  Maak melding

Reageer