Het weer: bewolkt

Zwolle – Donderdag begint de dag op de meeste plaatsen droog. In het oosten en zuidoosten is het bewolkt, terwijl in het westen nog een waterig zonnetje door kan komen. In het zuidoosten gaat het al snel regenen en in de middag krijgt ook het oosten met regen te maken. Het is dan overal bewolkt. De temperatuur ligt tussen 10 en 14 graden en er waait een matige, aan de kust vrij krachtige, noord- tot noordoostenwind.

05-05-2010_weerfoto__peperbus_.jpg

In de namiddag en avond trekt de regen vanuit het oosten naar het westen. Met name het oosten van het land krijgt flink wat regen te verwerken. Ook in de nacht regent het. Het zuidwesten houdt het echter lang droog. De minima liggen tussen 3 en 6 graden. Morgen wordt het slechts 10 tot 12 graden en ook dan houden we het niet droog. Van tijd tot tijd valt er wat (mot)regen en het is overwegend bewolkt. In het binnenland staat weinig wind, maar aan de kust van het wel stevig waaien.

Gedurende het weekend houden we kans een spat regen. Het weerbeeld is grotendeels bewolkt, maar met weinig wind wel rustig. De temperatuur klimt langzaam iets omhoog en komt op zaterdag uit rond 15 graden. Op zondag is de gemiddelde waarde ongeveer 16 graden en bereiken we de normale waarde voor de tijd van het jaar.

Artikel delen:
Reacties 3

Reageer