Keepersdag bij Be Quick ’28 in Zwolle

Zwolle – Donderdagmiddag vond in Zwolle voor de derde keer de Challenge-Keeperdag Tour plaats. Gastheer was voetbalvereniging Be Quick ’28 uit Zwolle. Het geheel stond onder leiding van Sierd v.d. Berg, de keeperstrainer van FC Zwolle. Deze dag werd georganiseerd voor keepers(sters) vanaf 8 jaar.

6-5-2010-7.jpg

Tijdens deze unieke keepersdag werden de keepers getraind door ervaren en gediplomeerde trainers o.l.v. Maarten Arts (FC Utrecht, NAC Breda, Fortuna Sittard, NEC !). In Duitsland is de Challenge een groot succes, met meer dan 1.500 deelnemers bij 12 Bundesliga-clubs. In Nederland wordt de Challenge voor het derde achtereenvolgende jaar op rij gehouden. Dit jaar zelfs op 11 locaties door heel Nederland. Naast Zwolle, ook nog Culemborg, Amersfoort, Heerhugowaard, Leeuwarden, Zeist (alleen voor meisjes!), Heerlen, Oosterhout, Sevenum, Hengelo, Opende. Na de maaltijd gaf Maarten Arts een demonstratietraining met Bas Roorda (PSV).

6-5-2010-27.jpg

6-5-2010-90.jpg

Na de keepersdag ontvangen de keepers als herinnering een deelnamecertificaat met daarop de handtekening van de topkeepers.

6-5-2010-42.jpg

Aan het einde van de dag staan keeperwedstrijden op het programma, waarin voor de dagwinnaars leuke prijzen te winnen zijn. Aan het einde van de Challenge Tour, krijgen de overall-winnaars per leeftijdscategorie zelfs een gratis plaats in het keeperskamp aangeboden!

Artikel delen:

Reageer