Lego World dit jaar 10 dagen

Zwolle – Van dinsdag 19 tot en met donderdag 28 oktober 2010 staat de combinatie van Lego speelgoed en kinderplezier centraal in de IJsselhallen in Zwolle tijdens het grootste Lego spektakel ter wereld. Dit jaar is er reden voor een groot feest, want Lego World viert haar tiende verjaardag en daarom duurt dit evenement 10 dagen! Een evenement vol activiteiten en bezienswaardigheden dat garant staat voor een dag ongekend genieten voor kinderen én ouders.

Ook dit jaar is er weer veel te zien en te beleven op Lego World! Denk bijvoorbeeld aan de nieuwe serie Atlantis, waarbij je op dit evenement de spectaculaire onderwaterwereld gaat ontdekken! Ook de Harry Potter serie van Lego zal aanwezig zijn! Wil je net zoals Harry Potter les krijgen in toverkunsten? Dat kan! Uiteraard kun je tijdens de bouwwedstrijden heel veel bouwen met de bekende Lego stenen. Lego World 2010 wordt een groot feest voor jong en oud met veel plezier, actie en entertainment!

OpeningstijdenLEGO WORLD is in de herfstvakantie geopend van dinsdag 19 oktober tot en met donderdag 28 oktober tussen 10.00 en 17.00 uur. Kaarten (€ 18,50/kinderen tot en met 2 jaar gratis) zijn vanaf 6 mei alleen in de voorverkoop verkrijgbaar via www.legoworld.nl.

Let op, LEGO WORLD is de afgelopen jaren steeds uitverkocht geweest en daarom verwacht de organisatie een stormloop op de kaarten, dus zorg dat je er snel bij bent!

Artikel delen:
Reacties 4
 1. Acht ja,
  De IJsselhallen sponseren Weblog Zwolle.
  Vandaar dat de berichtgeving geen woordje kritiek levert en zeker niet over de prijs praat.  Maak melding

 2. @ Johan, dat volgens mij niet de doelstelling van de mensen achter het weblog.
  Zij laten de bezoekers weten wat er in Zwolle te doen is.
  En achteraf komt er een verslag van het evenement. Volgens mij krijgen ze dit allemaal aangeleverd.

  Adm: is dit niet zo graag correctie, dit is namelijk mijn indruk.

  Het staat een ieder dan vrij, om commentaar te leveren.  Maak melding

 3. Volgens mij:
  Weblog Zwolle ontvangt en vergaart nieuws, berichten etc. Een selectie hiervan verschijnt op het log, zonder redactioneel commentaar.
  En wat mij betreft zou dat zo moeten blijven. Reacties van ADMIN op hier geposte meningen kunnen natuurlijk altijd.

  Reageerders zijn vrij om hun reactie te geven.

  @Johan, ik verwacht dan ook geen enkel verband tussen sponsoren van WLZ en eventuele berichten, laat staan dat daar kritiek in wordt geuit. Kritiek is aan de reageerders zoals jij en ik.


  Maak melding

Reageer