vv Berkum blijft in Hoofdklasse

Zwolle – Na het drama van afgelopen zaterdag, het ernstig onwel worden van Jean Paul Ndizeye, heeft Berkum gedaan wat het moest doen: winnen en daarmee handhaving bewerkstelligen.

Met nog 26 minuten te spelen was de eerste kans voor Go Ahead te noteren. Daarna was het de beurt aan de Berkummers. Nadat Chris van der Meulen eerst nog een dot van een kans had laten liggen, ging het bij Berkum pas echt lopen. Marc van der Meulen passeerde keeper Kostwinder met een geplaatst schot. Waarna broer Chris de wedstrijd definitief op slot gooide. Hij passeerde Draganovic met een geweldige actie om vervolgens in de korte hoek raak te schieten. Berkum is met dit resultaat definitief veilig en kan zich zorgeloos opmaken voor de derby aanstaande zaterdag tegen buurman Be Quick’28.

Score verloop:
15.          Pascal Diender                               1-0
31.          Eigen doelpunt                            1-1
49.          Marc van der Meulen                2-1
67.          Marc van der Meulen                3-1
74.          Chris van der Meulen                4-1

 Scheidsrechter:  De heer J.de Bat en J van Dijk

 Toeschouwers: 800

Gele kaart: Van Keulen, Tip (Go Ahead Kampen)

Opstelling v.v. Berkum:
Bouwhuis, Gnanapragassam, Zonnenberg, Mijnheer, Pohowainjaan, De Jong, Diender, Huisman (46. M. van der Meulen), Hermsen (54.Roelofs), Ndizeye (64. Van der Weide) en C. van der Meulen.

Opstelling Go Ahead Kampen:
Kostwinder, Supér, Draganovic, Van Keulen, Tip, Visser (64. Wesselink), Pruim (64. Knul), Slot, De Jong, Klein, Hamer (64. Kuipers)

Métier Man of the Match: Jean Paul Ndizeye

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Mooi voor Berkum. De tweede helft van de competitie was niet best.Misschien mede door blessures en schorsingen? Heb begrepen dat broertjes vd Meulen blijven. Althans voor 1 seizoen als Berkum volgend jaar niet promoveert. Ndizeye,Zonneberg en De Jong stoppen er mee en Huisman,de Roo en vd Weide moeten weg. Tot nu alleen Super,vd Vlist, Dorgelo en een aanvaller van HZVV (naam ff kwijt) als nieuwe spelers. Willen ze mee gaan doen voor promotie zal er toch nog een goede middenvelder bij moeten komen lijkt me want De Jong is wel belangrijk voor Berkum!


    Maak melding

  2. Jammer dat de strijd om Topklasse-kwalificatie niet kon worden volgehouden. Las gister in zo’n fout-streekkrantje dat Genemuiden nog alle kans heeft. Nou ja, hopen dat beide Zwolse clubs erin blijven na zaterdag.


    Maak melding

  3. Slechte zaterdag voor Berkum…verlies bij BQ. (Rood/zwarten Suc6 overigens in de nacompetitie!) én Berkum 6, 7 of 8 (met Kooijman, Schuit, Walgien, Richard etc. etc.) verloor in de 90e minuut van WVF zoveel met 1-0….zodat WVF kampioen wordt en Berkum niet :D:D:D Toch wel een beetje jammer want dat Berkum heeft een gaaf team!


    Maak melding

Reageer