Het weer: regenachtig

Zwolle – Vrijdag is het bewolkt en regenachtig. Vooral in het noorden van het land kan er de hele dag regen vallen. In de kustgebieden maakt een stevige noordoostenwind het herfstbeeld compleet. In het zuiden en oosten van het land staat duidelijk minder wind. De temperatuur is met maximaal een graad of 10 zeer laag voor de tijd van het jaar.

06-05-2010_weerfoto__locatie_sophia_.jpg
Bouwplaats Isala klinieken

Ook zaterdag is er veel bewolking. Af en toe valt er wat regen uit, maar veel zal het niet zijn. Met 11-13 graden wordt het wat warmer dan vandaag. In Limburg en Noord-Brabant kan in de middag de zon even doorbreken. Als dit gebeurt, loopt de temperatuur op naar 15-16 graden. Zondag zien we de zon af en toe, maar is er ook een bui mogelijk. Het wordt 11-15 graden en er staat een matige wind uit het noorden.

Volgende week houdt het wisselvallige en vrij frisse weer nog een aantal dagen aan. Met 13 graden in de kustgebieden tot 16 graden in het binnenland als middagtemperatuur ligt de temperatuur enkele graden onder de normale waarden voor de tijd van het jaar. Zonnig en warm zomerweer is voorlopig nog niet te vinden op de weerkaarten voor Nederland.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer