Gele kaart voor belediging

Zwolle – Een 22-jarige man uit Zwolle is donderdagavond 6 mei aangehouden voor het beledigen van een politieman. De man stond met vrienden op de Grote Markt en verkeerde zodanig onder invloed van alcohol dat hij ondersteund moest worden door zijn vrienden.

 politie_logo_4.jpg

Toen hij daarop werd aangesproken schold hij de agent uit. Hij is meegenomen naar het bureau en heeft een proces-verbaal gekregen. Daarnaast krijgt hij een gele kaart.

Artikel delen:
Reacties 10
 1. Als hij door de drank niet meer zelfstandig kon lopen, hadden ze hem ook nog als bonus een onvrijwillige overnachting aan de Koggelaan aan kunnen bieden wegens openbare dronkenschap. 😛


  Maak melding

 2. ze hadden hem ook gewoon met rust kunnen laten, hij was in goede handen lijkt het, waarom zou de politie zich hier dan nog mee bemoeien?


  Maak melding

 3. De kroegen laten die gasten zich bij hun binnen eerst de klaplazarus zuipen en als ze niet meer op de benen kunnen staan worden ze buiten de deur gezet.Vind dat er bij deze kroegen ook beter op gelet moet worden wanneer het zover is en ze geen alcohol meer verschaffen als ze de buurt rustig en veilig willen houden.


  Maak melding

 4. Goed dat de politie opgetreden heeft, jammer alleen dat hij niet opgesloten is. Roelof je reactie slaat nergens op, het wordt tijd dat de politie weer echt de politie wordt, waar je gewoon maar naar te luisteren hebt. Zij bepalen de grenzen en niet jij en ik, dat is maar goed ook.


  Maak melding

 5. @ zucht,

  jij vindt mijn reactie nergens op slaan. Ik probeer de reactie van die jongen niet goed te praten. Die jongen was om welke reden dan ook niet goed meer te been en werd door vrienden of bekenden naar huis gebracht, lijkt me niets aan de hand en geen reden om daar als politie nog iets van te zeggen.


  Maak melding

 6. Ben het eigenlijk wel eens met Roelof. Op gevaar af dat de situatie zal zoals bijna altijd toch weer anders is dan we denken, heb ik in dit geval ook zoiets van: Lekker laten gaan. Komt helemaal goed. Niet mee bemoeien. Scheelt een boel werk.  Maak melding

Reageer