Anja Timmer kleurt Zwolle rood

Zwolle – Op zaterdag 8 mei kleurt de Partij van de Arbeid de straten rood. Anja Timmer, Tweede-Kamerlid voor de PvdA, gaan die dag samen met vrijwilligers van de afdeling Zwolle langs de deuren. Ze gaan met kiezers in gesprek over wat belangrijk is voor de toekomst van Nederland.

 

"Hiermee laten we zien dat voor de PvdA iedereen meetelt´´, aldus afdelingsvoorzitter Karen Kuipers ,,De PvdA staat voor een politiek die problemen benoemt om ze op te lossen en die verschillen aan de orde stelt om ze te overbruggen." Anja Timmer is sinds 2003 lid van de Tweede Kamer voor de PvdA. Zij is voorzitter van de vaste kamercommissie voor economische zaken en woordvoerder op het gebied van zorg. Zij woont in Hengelo.

Vanaf 11.30 verzamelen de Zwolse PvdA-ers zich in café Stroomberg aan de Brink in Zwolle. Vanaf 12.00 ’s middags zullen op straat te vinden zijn. 

Niet alleen in Zwolle gaat de PvdA de straat op. In vele gemeenten gaan kandidaten voor de PvdA de deuren langs. Een volledige lijst verschijnt op www.pvda.nl/agenda.

Artikel delen:
Reacties 8
 1. Strak streven: Anja Timmer kleurt Zwolle rood!

  De jongste heeft een HELE MOOIE GROTE RODE ballon met iets over VRIJHEID erop….meegekregen van het Bevrijdingsfestival 😀


  Maak melding

 2. “Hiermee laten we zien dat voor de PvdA iedereen meetelt??, aldus afdelingsvoorzitter Karen Kuipers ,,

  een actie van goed fatsoen, begrijp ik hieruit.


  Maak melding

 3. Anja Timmer, Tweede-Kamerlid voor de PvdA, bij deze ben je bij mij thuis uitgenodigd. Ik wil best een pittige gesprek met je voeren over onderstaande quote.

  “Hiermee laten we zien dat voor de PvdA iedereen meetelt??, aldus afdelingsvoorzitter Karen Kuipers ,,De PvdA staat voor een politiek die problemen benoemt om ze op te lossen en die verschillen aan de orde stelt om ze te overbruggen.” Anja Timmer is sinds 2003 lid van de Tweede Kamer voor de PvdA. Zij is voorzitter van de vaste kamercommissie voor economische zaken en woordvoerder op het gebied van zorg. Zij woont in Hengelo.  Maak melding

 4. Ja IK als je dat gesprek met haar krijgt bij jou thuis zou ik hier wel eens een verslag ervan willen zien .En of ze ook daadwerkelijk het goed voor heeft met iedereen en wat het precies in houd.Want ze beloven heel veel in de politiek met het oog op de komende verkiezingen maar er komt grotensdeels niets van terecht .


  Maak melding

 5. Vrees dat IK inzet op een persoonlijke kennismaking met Anja. Ook de “thuis-hint” is duidelijk. Om middels

  Zij woont in Hengelo.

  een Oostelijk-duurzaam- samenwerkingsverband te creeeren.

  Altijd goed: samenwerking 😀


  Maak melding

 6. Heerlijk op z’n tijd, thee. Lust alles eigenlijk wel. Heb het de negatieve afspekten van de beeldvorming eigenlijk nooit begrepen. Zal wel iets met desinteresse voor de inhoud te maken hebben. Des te makkelijker over te slaan.


  Maak melding

Reageer