VVD Netwerkdiner met kamerlid Han ten Broeke

Zwolle – De verkiezingen op 9 juni gaan wat de VVD betreft over economie. Daarom organiseert de VVD Zwolle op woensdag 26 mei a.s. een Netwerkdiner met Tweede Kamerlid Han ten Broeke (nummer 13 op de landelijke VVD-kieslijst, 1e kandidaat uit Overijssel). 14 Dagen voor de landelijke verkiezingen kunt u de Overijsselse kandidaat alles vragen wat u vóór de verkiezingen nog van hem wilt weten.

Tijdens het 3-gangen diner kunt u door de wisselende tafelschikking in gesprek met Han ten Broeke, Malik Azmani (nummer 18), Cees Berkhout (wethouder VVD in Zwolle), René de Heer (fractievoorzitter VVD in Zwolle) en natuurlijk uw overige tafelgenoten. Tussen de gangen door zullen de gastsprekers hun kijk op het thema ‘ondernemerschap & financieel economisch beleid in de regio’ met u delen. Het diner start om 19.00 uur (inloop 18.30 uur) bij Binnen eten & drinken aan de Kamperstraat 31 in Zwolle. Kosten voor het diner inclusief drinken tijdens het diner zijn 50,- euro per persoon.

Aanmelden kan via info@vvdzwolle.nl. Wilt u bij uw aanmelding het aantal personen, uw namen, telefoonnummer en eventueel speciale diëten vermelden? Uw aanmelding staat geregistreerd nadat de 50,- euro per persoon is overgemaakt op rekeningnummer 1707.99.891 ten name van VVD Zwolle o.v.v. Netwerkdiner.

Artikel delen:
Reacties 11
 1. @Dick, ik zou zeggen, lekker laten gaan jongen, ik geniet minstens net zoveel van een buurtbarbeque op het trapveldje voor mn huis.:):)


  Maak melding

 2. Netwerken is bijzonder belangrijk. Het diner is een aangename bijkomstigheid, wel zelf betalen je krijgt het dus niet gratis.


  Maak melding

 3. Oh ASSENDORPER wilt zijn netwerk uitbereiden? 🙂 Gewon gel overmaken en er hen gaan zet maar bij de overboeking ASSENDORPER van weblog Zwolle V.I.P. Komt alles goed :D:D:D


  Maak melding

 4. @Derk, ik had het op de golfbaan al gehoord dat ze dit gingen organiseren. Tijdens zo’n etentje ontmoet je toch altijd wel weer andere mensen. Als ik mij opgeef onder de naam van ASSENDORPER van weblog Zwolle verwacht ik wel een reductie van 50 % gezien de anti-reclame die ik hier maak voor Cohen en consorten.:D:D


  Maak melding

 5. @ ASSENDORPER vandaar tja ik kom de baan nu niet op dus mis deze gesprekken.

  50% korting? Ben je gek je, zou als kandidaat gratis mogen ( die van de verkieslijst van WLZ )


  Maak melding

Reageer