Het weer: bewolkt

Zwolle – Zaterdag is het overwegend bewolkt en meest droog. Af en toe kan er nog wel wat motregen vallen. In het zuiden komt de zon ook af en toe tevoorschijn. Er staat weinig wind uit het noordwesten tot noordoosten. Alleen langs de noordwestkust is de wind matig.

07-05-2010_weerfoto__marechaussee_kazerne_meppelerstraatweg_.jpg
Meppelerstraatweg

Het wordt 11 graden op de Wadden en 14 graden in het binnenland. In het zuidoosten waar meer ruimte voor de zon is wordt het mogelijk 16 graden. In de nacht van zaterdag op zondag wordt het overal droog en dan klaart het ook wat op. Er staat weinig wind en de minima komen uit tussen 4 en 8 graden. In het hele land kan er mist of nevel ontstaan.

Zondag is het overwegend droog, met van tijd tot tijd zonnige perioden. Er staat een zwakke tot matige noordoostenwind. Met 13 tot 17 graden wordt het warmer dan de voorgaande dagen.

Na het weekend houdt het wisselvallige weer aan. Het is wisselend bewolkt met af en toe regen of een regenbui. Aan het begin van de week is het nog vrij fris met temperaturen tussen 11 en 13 graden. In de tweede helft van de week zet de temperatuur een stijgende lijn in.

Artikel delen:
Reacties 6
  1. Harry, je hebt het (bijna) laatste Zwolse bouwwerk uit de Amsterdamse school gefotografeerd. goed gezien!!!
    Als straks het van Straaten bankgebouw aan de Melkmarkt gesloopt wordt is deze mooie architectonische verschijningsvom in Zwolle een grote zeldzaamheid geworden. dankzij CDA, CU en PvdA


    Maak melding

  2. Het bankgebouw aan de melkmarkt zou ik nou niet direct typeren als Amsterdamse school. Wel invloeden er van. Misschien daarom nog wel unieker.

    Er blijft nog wel wat Amsterdamse school over in Zwolle, ik kan zo een paar woonhuizen in Assendorp bedenken. Heel mooi.


    Maak melding

Reageer