Het weer: opklaringen

Zwolle – Zondag schuift de bewolking dan eindelijk naar het zuiden. Vanuit het noorden klaart het in de loop van de dag steeds meer op. In het zuiden blijft het lange tijd bewolkt en in de middag ontstaan daar enkele buien. In de rest van het land blijft het droog en komt de zon er bij. Overdag staat er een zwakke tot matige wind uit het noorden. Het wordt maximaal 12 tot 16 graden.

08-05-2010_weerfoto__rembrandtlaan_.jpg
Rembrandtlaan

Maandag gaat de dag lokaal met mist van start. Daarnaast is het op uitgebreide schaal nevelig. In de loop van de ochtend breekt op veel plaatsen de zon door. ’s Middags ontstaan er stapelwolken, maar blijft er voldoende ruimte voorde zon. Later in de middag ontwikkelen zich enkele buien, met name in het zuidoosten. Het wordt 11 tot 15 graden.

Dinsdag is het wisselend bewolkt en de dag verloopt op de meeste plaatsen droog. Alleen in het zuiden is er nog steeds kans op een bui. De dagen daarna ziet het weer er niet veel anders uit. De temperatuur schommelt rond 14 graden en er staat weinig wind. Vanaf donderdag wordt het met 16-17 graden geleidelijk iets zachter.

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer