Cricket Club Zwolle een feit

Zwolle – Met een glas champagne heeft het bestuur op 27 april jongstleden de oprichting gevierd van onze nieuwe vereniging "Cricket Club Zwolle". Bij notaris Jelger de Kroon werden door Julian van Dijk (voorzitter), Brian Bosch (secretaris), Detmer Hoekstra (penningmeester) en Tjard de Haan (algemeen bestuurslid) de statuten ondertekend. Deze historische gebeurtenis is kort daarop gevolgd door de eerste sportieve activiteit van onze jonge vereniging.

cricket20bestuur20notaris.jpg

Zondag 2 mei was cricket club Zwolle uitgenodigd voor een zogeheten "friendly" tegen de drie jaar geleden opgerichte cricket club uit Zutphen. Jeroen van Dijk: "Tussen de regenbuien door hebben we daar een fantastische cricket middag gehad met een team van debutanten en ervaren cricketers. Het enthousiasme was hartverwarmend en er zijn al enkele talenten boven komen drijven. De inbreng van de wat ervarener cricketer was een perfecte aanvulling op de debutanten. Het heeft niet mogen leiden tot de overwinning maar met regelmatige training en oefenwedstrijden zijn we zeker in staat volgend jaar als volwaardig team (of twee teams) in de competitie mee te draaien."

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Proficiat, op vele sportieve en succesvolle jaren! 😀

    En natuurlijk ook heel veel plezier toegewenst! 😉


    Maak melding

  2. Veel succes!

    Er staat trouwens 1 keer julian van dijk en 1 keer jeroen van dijk, dat moet (denk ik) 2x Julian van Dijk zijn (want die staat op de foto


    Maak melding

Reageer