Studentbedrijf van Windesheim in ‘Bij ons in de BV’

Zwolle – Op maandag 10 mei is studentbedrijf ‘WIJ7’ om 21.25 uur te gast bij in ‘Bij ons in de BV’.  Zeven studenten van de opleiding Management, Economie en Recht van Windesheim mogen bij programmapresentator Jort  Kelder hun pitch houden voor een energiebesparende watermeter. 

De ondernemende studenten van Windesheim zijn een van de zes finalisten van de duurzaamheids- en innovatiewedstrijd van Jong Ondernemen, een speciale wedstrijd voor studentbedrijven. Hun idee voor een ‘watermeter onder de douche’ is innovatief en eenvoudig tegelijk. Om hun idee te beschermen hebben de studenten patent aangevraagd. De energiebesparende watermeter geeft tijdens het douchen het aantal verbruikte liters weer. Dit inzicht bevordert de bewustwording. Daardoor wordt het gemakkelijker waterverbruik en energie te besparen. De watermeter is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee.

De pitch‘Bij ons in de BV’ biedt wekelijks twee ondernemers de mogelijkheid om hun idee te presenteren. Zowel een deskundige jury als het televisiekijkende publiek geeft een oordeel. Kijkers thuis kunnen via de internetsite ook stemmen op de presentatie die zij het beste vonden. De ondernemers waarop het meest is gestemd komen nogmaals in de tv-uitzending.

Artikel delen:

Reageer