Top ChristenUnie op campagne in Zwolle

Zwolle – De Overijsselse Campagne van de ChristenUnie start vrijdag 14 mei op het station in Zwolle. De ChristenUnie-bus met daarin demissionair minister Andre Rouvoet en de Zwolse fractievoorzitter Arie Slob bezoeken het station Zwolle van 13.45 tot 14.30. Rouvoet en Slob komen aan bij de voorkant van het station.   

Openbaar vervoer en bereikbaarheid zijn twee topprioriteiten van de ChristenUnie: in Zwolle heeft de partij de nodige wapenfeiten op haar naam staan. Fractievoorzitter John van Boven zal uitleg geven over de plannen rond de Spoorzone. Een unieke kans voor reizigers om in gesprek te komen met Rouvoet en Slob. De ChristenUnie is een partij die vindt dat het midden in de samenleving staat en graag contact heeft met de bevolking. Door de tunnel loopt het gezelschap naar de achterkant van het station. Daar vertrekt de bus via Kampen en IJsselmuiden naar Zwartsluis. ’s Avonds om 20.00 uur  begint de verkiezingsavond in Congres- en Partycentrum de Vijverhoeve bij de Lichtmis.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. De politieke partijen hebben hun campagneactiviteiten tot en met vrijdag stilgelegd.

    Dat betekent dat de activiteiten van de ChristenUnie-campagne die voor a.s. vrijdag gepland stonden bij het station NIET doorgaan.

    CU Zwolle


    Maak melding

Reageer