IntermeZZo start spreekuur voor kankerpatiënten

Zwolle – Vanaf woensdag 26 mei 2010 start in het Nazorgcentrum IntermeZZo een spreekuur voor kankerpatiënten en hun familie of mantelzorgers. Wijk-oncologieverpleegkundige Arianne Beukema van Icare is op woensdag, alle oneven weken, van 11.00 tot 12.30 uur aanwezig om alle vragen rondom kanker en thuiszorg te beantwoorden. De diagnose kanker is een ingrijpend bericht dat veel emoties en vragen oproept.

Het spreekuur van de wijk-oncologieverpleegkundige biedt u en uw familie of mantelzorgers ondersteuning en informatie, bijvoorbeeld over pijnbestrijding, huidzorg en voeding. Ook kan Arianne Beukema voorlichting geven over de behandeling en de omgang met de ziekte. Daarnaast kan zij helpen bij het regelen van ondersteuning in de thuissituatie. Bijvoorbeeld door het gebruik van hulpmiddelen, eventuele inzet van thuishulp voor persoonlijke zorg, het regelen van medisch-technische apparatuur of door hulp bij andere problemen die zijn ontstaan door de ziekte. Arianne Beukema kan u uitleg geven over de werkwijze van de thuiszorg en hierover adviseren.

U kunt binnenlopen in IntermeZZo, Dr Spanjaardweg 29, gebouw B, of als u dat wenst telefonisch een afspraak maken via IntermeZZo, tel 038-4246088. Voor verdere informatie over IntermeZZo; www.nazorgcentrum.nl

Artikel delen:

Reageer